Gevrann Heyecanla gittim kalbim de hep erkek vardı. Doktorum bana erkek deyince kahkaha attım dedi annesi bak sesini duyunca nasıl kıpır kıpır oldu 🤗 Rabbim isteyen herkese versin 😘 (kız erkek farketmiyor sağlığı yerin de olsun gerisi boş) 🤗
Mus-sak Gevrann Maşallah Allah Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Eder İnşallah ,, Bende Şuan Sıra Bekliyorum Çikolata Yedim Vişne Suyu İçtim İnşallah Hareketli olur Öğrenirim 😍
Nursen21 Gevrann hayırlı olsun tatlım Benimde 9+4 teyim bakalım bize ne diyecekler😊 İçimden erkek geçiyor ama tabi bilemeyiz hayırlısı olsun
Neshaakin Gevrann bende 13+2 bizde bugun gittik doktora erkek dedi nasıl bi mutluluktur Elhamdülillah sağ salim alalım kucağımıza inşaAllah ❤️😍
Nurcankrkya Gevrann maşallah canım bende 15+3 dün kontrole gittim kendini göstermedi Malesef 3 kere girdim ultrasyona ama genede göstermedi büyük hevesle gittim ama yavrum göstermedi kendini 😍
Nurcankrkya Mus-sak inşallah öğrenirsin canım ben dün ne çikolata ne meyvesuyu bıraktım ama kar etmedi maalesef inatçı çıktı bizimkisi 😌
Mus-sak Nurcankrkya Yaaa Çok Büyük Hevesle Geldim Ya Kalbim Yerinden Fırlayacak Sankiii 😍 Öğrenmek İstiyoruuumm Uykularım Kaçıyor Artık
Ozgur Nurcankrkya ya benimkide öyle oldu ama arkadinda yumurtaliklari gordu pipi görmedim dedi nedir acaba ya erkek doğuyor içimden
Nurcankrkya Ozgur valla bana 11 de erkek dedi dün gittim doktor dedi şansımı bu sefer kızdan kullanıyım 😊 ama oturmuş bacak arasını kapatmıştı miniğim doktorda bişey sallamak istemiyorum git 1 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ne olcak 😊