Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna tüh keşke bende ona gitseydim bende ahmet beye gittim yarında ona son gidişim
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna söyledi de canım 13 de 14tte kıza benziyo dedi 15 de %90 erkek dedi yarın 16 da ne diyecek bakalım
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 herhalde çikolata falan yeyip gidiyosundur ben meyve de yiyorum aşırı hareketlendiriyo valla. Oğlumda 12+6 da öğrendm bunda 16da devlette kıza benziyo dedi 17 de taner hoca kız dedi 🤗
ZehraMert Annekuzusu_0 o kadar çok şey beklemeyin ya kendi detaylı bakıp gönderiyor ben onun için özele gitmiştim 🙈
Deryaturan_06 Niloya00 evet oyle güvenlik geziyor sürekli katlarda beyler aşağı insin sadece hastalar kalsın diye cikariyolar yani
Deryaturan_06 Tugba006 Kontrole başka hastaneye gidin size yakın olana doğum başladığında gidersiniz oraya ben oyle yapicam mesela
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 en fazla ayrıntılıda belli olur kuzum 😁 randevunu iptal edip taner hocadan alsan olmaz mı ki
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 kız ben tek sefer gittim her şeyini söyledi ya gösterdi tek tek cinsiyeti de öğrencem dedm girince ki zaten kendisi de spruyo söylüyo 🙂 yine sen bilirsin tabi canım 🙂
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna kız bende gitmeyi isterim de işte hani bikere gidince 10 gün içinde bi muayne ücretsiz oluyoya ben şimdi ücretsiz gidicem başka doktordan yararlanabilirmiyim bilmiyorum onu