Annekuzusu_0 Nazlimom bende natomed ama canan şimşeği ilgisiz buldum ahmet hicran fakreden bey çok iyi hatta yarında kontrolüm var
Nrnkymc06 Annekuzusu_0 Genel olarak gidenler memnun bende daha ilk gitcem inşAllah pazartesi günü randevumuz 🥰
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna şu an sanırım 9.000 oldu canım 2 hafta önce 7.500 du ama zam gelmiş muayne ücreti 130 du 145 olmuş
Annekuzusu_0 ZehraMert nasıl canım orası bende 24üne oraya gidecem ultroson resmi veriyomu yada ekranda gösteriyomu bebeği sana
ZehraMert Annekuzusu_0 o kadar çok şey beklemeyin ya kendi detaylı bakıp gönderiyor ben onun için özele gitmiştim 🙈
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna ben alamadım valla paketi canım 7.500 dedi geçen hafta 9.000e yükselmiş bende 145 lira muayne ücreti verip gidiyorum
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 ben de bi 130ken gittim cinsiyeti öğrendm daha da gidemem valla gerçekten yaklaşılmıyo inanılır gibi değil çok sinir bozucu. Oğlumda işte 3000 falan verip özelde doğum yaptım şimdi hayal bile edemiyorum malesef
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna kime gittin bende bidaha gitmicem bu cuma son gidişim tıp fakültesine başlıycam cinsiyeti bu cuma kesinleştirsin de
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 ben iki gebeliğimde de taner hocaya gittim uzun zamandır orda o pek yanılmıyo bende yanılmadı yani 🙂
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna tüh keşke bende ona gitseydim bende ahmet beye gittim yarında ona son gidişim