merveayaz Morningstar kesinlikle gerçekten cok severdim bol bol kullanirdim ama suan ne elime almak ne grmek ne kokusunu bile tahammulum yok
Gkces09 merveayaz ben de öyleyim yani soğanı çok severim normalde kabuğunun kokusuna dahil tahammül edemiyorum 😭
Duygu388 o benim 8 haftalıkken başladı 19 haftalığız hala tiksiniyorm soğan sarımsak et tavuk hele kokusuna gelemiyorm anında kusuyorm mide bulantılarım hala geçmedş yemek yapamıyo ve yiyemiyorm zayıflıyorum gün geçtikçe ama çocuk gayet iyi gelişimi kilosu
Morningstar Duygu388 bende baya zayıfladım ilk aylarda bulantim da epey oldu ac kaldım acliktan ağlıyordum inanki ekmek bile kötü koktu peynir zeytin bile yiyemedim acayip birsey olup çıkmıştim 3 ay bolca salatalık domates yedim iyiki bunlar var dedim yani 1 aydır daha rahatım yemek yiyorum tabi soğansız bazen soğan içinde olmayan şeyler de bile bana soğan tadı gibi bir tat geliyor mesela tavuktan et de tatlı gelmiyor ama balık ile sıkıntım yok mesela yiyebiliyorum ama konya da taze balık yok memleketim de yedim bol bol
Selin12- Morningstar canım benim daha yeni yeni geçiyor şuan 30 haftalık oldum o da şu şekilde yemek yaparken kafam icerde tencere camdan dışarıda yoksa başka türlü yapamıyorum
Morningstar Selin12- ya Allah kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum ben 4 aydır soğan doğramiyorum kavurmuyorum kavuran birisi varsa aynı ortamda durmuyorum soğan bana düşman oldu 😀
Tosmikinannesi Morningstar canım bu konuda çok zorlandım soğanı yemeyi bırak soğanın yanından geçemedim.26.haftadan itibaren çok üzerine gitmeden yavaş yavaş soğanlı yemekleri yemeye başladım. Şuan 30 haftadayım. Hala eskisi gibi değil kokusu ve tadı ama en azından öyle berbat da gelmiyor artık. Yemek sıcakken soğan kokusu baskın oluyor ama hafif ılık daha rahat yiyebiliyorum.
Morningstar Tosmikinannesi ya ne güzel ☺ afiyet şifa olsun yediklerin zaman içinde göreceğiz benimki de geçecek mi
Selin12- Morningstar bende hem salça hem sogan aynı şekilde ama yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yemiyorum ama koyuyorum çünkü ikintane daha çocuğum var
Minikmucizem10 Morningstar 34+3 günlügüm hala daha soğandan salcadan tiksiniyorum kişiye göre değişebilir benimki doguma kadar böyle gidecek belli ki en sevdiğim yemekleri bile yemeyi unuttum 😔
Morningstar Minikmucizem10 ay bende öyle doğuma kadar gider gibi benim de ağız tadım bozuldu gitti Allah kolaylık versin hepimize
Hilalbasak Morningstar kuzum 32 deyim sogan sarimsak yumurta hassasiyetim hala gecmedi ve et tavukda dahil
Morningstar yigiterenc doğuma kadar devam edecek böyle böyle sanirim bende doğuran kadar ümidi kestim sogandan