Morningstar Soğan tiksinmeniz ne zaman gecti 20 haftalık oldum benimki hâlâ geçmedi de? Doğuma kadar sürüyor mu doğumdan sonra devam eden var mı?
Azizinannesi2 Morningstar doğuma kadar sürdü hatta lohusaligimda bile yiyemedim yemekler sırf tiksindigim için soğansiz yapıyordum yemeği 😂😂
busrab53 6.haftada mide bulantilarim tiksinmem basladi su an 29 haftaligim ama hala yemeklere sogan kullanmıyorum o tiksinme gecmedi mide bulantim gecti.
Morningstar 2-prensesannesiii bizim yerimize de ye sen ben soğanı görmeye tahammül bile edemiyorum düşman diyorum sogana 😅
Morningstar Azizinannesi2 bende öyle 4 aydir soğan ile yemek yapmıyorum yanliz değilmişim bunu gordum
THBNAB Ben 35 haftalık hamileyim dışardan gelen soğan kokusundan bile midem bulanıyor hala .umarım geçer çünkü bütün yemeklerimiz soganla yapılıyor
aysenurkp 31 haftaligim hala gecmedi😔 inşallah doğumdan sonra geçer ama artık yemekleri soğansız yemeye alıştık,dışarda bir şey yediğimde soğan yabancı cisim gibi geliyor siritiyor😂 söyleseler inanmazdim
Morningstar aysenurkp ay ben içinde soğan olan hiç birseyi yiyemiyorum yemeyi denemiyorum bile kokusu hemen geliyor zaten
Elsu26 Morningstar ben 36 haftalık hamileyim hala soğanın yanından bile geçemiyorum inşallah doğumdan sonra geçer soğan yemeği özledim 😂
merveayaz Morningstar yakında doğum yapicam hala gecmedi umarim gecer dogumdan snra yoksa cok kotu bi durum Allah yardimciniz olsun
Zeynepli0135 Morningstar ya hayatta en sevdigim sogan ve sarımsagı yiyemiyorum yesemde soganı biraz suda bekletmek durumunda kalıyorum haricinde yemegiin içinde ölmeden yiyemem 21 haftalıkken başladı 27. Haftadayız hala devam ediyor umarım geçer
balmelek Morningstar ben 9 aylık oldum hala bayılıyorum diyemem.ama tiksinti geçti. Fakat eskiden çok çok severdim
0322sukran Morningstar hamileligimin başından beri tiksiniyorum yemeklere bile kullanmiyorum 36 haftalık olucz pazar günü halen ilk günkü gibi tiksinti bulantı oluyor