guzelbebegimmmmm Birgul diğer çocuklarına da ekim kasım aralık koyarsın diyenler oluyor 🤦🏻♀️ Sizin espri seviyeniz de bu kadar işte diyip geçiyorum.
Zeyzey97 Alparslaninannesii Kubrailkan furkaninannesii Birgul guzel_anne1 ogluileannesi kckelf123 ebruzb Meleekk mercimeginanne SARAras61 Merve_0109 Bebiscann Sinem_20 Merve098 guzelbebegimmmmm guzelbebegimmmmm Kamumu Nnurdan Kubraaa11 mavisahinn Sukran3334 Hafize27 Melikeedemr BabyY2 Alparslaninannesii Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için Hic bir isme ısınamıyorum sanki sorun bende ya Gerçekten çok güzel isimler var ama kızıma sesleniyorum diye düşündüğümde hayir ya bu olmaz diyorum Genellikle eski isimleri seviyorum ikinci isim olarak duru koyucam ilk isim olarak biraz daha bilindik ayse Fatma gibi istiyorum ama dedigim gibi ısınamıyorum isim bulmak çok zor bir durum yaaa
BabyY2 Ben Mihrimah ismini çok severim birde Gökçe. İpek, Nil, Doğa gibi isimler de çok duru geliyor kulağa. Ben de hiç sevmiyorum mila, lina, alin, aren, adel gibi isim etraf kaynadı zaten bu isimlerden 😄
Birgul guzelbebegimmmmm yaa amaaannn ağzı olan konuşuyor, evet koyacam diyip geçin takılmayın siz nasıl severseniz öyle annesi sizsiniz 🥳
mavisahinn Zeyzey97 zeynep duru koyun ozaman babasının süsü demekmiş anlamı eskide bi isim yada zehra ayşe de güzel 😃
Bebiscann Zeyzey97 fatıma şifa mesela canım cok güzel , Alime alim kadın demek, Asya ismine hayranım kızım olsaydı asya olacaktı,
Heather Zeyzey97 begüm, kadın hükümdar demek. Çok yaygın olmayan anlamı güçlü selçukluda kadın hükümdarlara verilen ön ünvan. Kraliçe prenses yerine. Eşimle çok savaştım istemediği için koyamadım kızıma ama hep önce begüm diye seslenesim geliyor. Belki seversiniz sizde.