Zeyzey97 Merhaba kizlar Bebegime isim ararken ay herkes asel koyuyor ben asla asel koymam diyordum ama simdi asel ismini koymak istiyorum Ama bir çok yerde asel var baska önerebileceğiniz isimler varmi. Lina mina gibi modern isimleri sevmiyorum
guzel_anne1 Zeyzey97 Sare, Ömür, Eylül isimleri hoşuma gidiyor benim . Bir de HİFA : Allah’a şükreden sabırlı kadın demek. Sare Hifa ismi yan yana çok güzel oluyor bence
Zeyzey97 Alparslaninannesii Kubrailkan furkaninannesii Birgul guzel_anne1 ogluileannesi kckelf123 ebruzb Meleekk mercimeginanne SARAras61 Merve_0109 Bebiscann Sinem_20 Merve098 guzelbebegimmmmm guzelbebegimmmmm Kamumu Nnurdan Kubraaa11 mavisahinn Sukran3334 Hafize27 Melikeedemr BabyY2 Alparslaninannesii Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için Hic bir isme ısınamıyorum sanki sorun bende ya Gerçekten çok güzel isimler var ama kızıma sesleniyorum diye düşündüğümde hayir ya bu olmaz diyorum Genellikle eski isimleri seviyorum ikinci isim olarak duru koyucam ilk isim olarak biraz daha bilindik ayse Fatma gibi istiyorum ama dedigim gibi ısınamıyorum isim bulmak çok zor bir durum yaaa
ebruzb Zeyzey97 biz ASEL koyacağız inşallah doğuma çok az kaldı 🥰 evet bir ara herkes koyuyordu ama bu sene ben pek duymadım ve çevremizde hiç yok belki de avantajımız o bilemiyorum🥰 ama çok sevdiğim ve beğendiğim bir isim 🍯😌
Meleekk mercimeginanne aa doğru. Bende görmüştüm öyle diolardı bak unutmuşum 🙏 ecrin i sildim yorumdan 😃
SARAras61 Zeyzey97 benim kızım sara oğlum aras ikizler isimlerinin tersi yine kendi isimleri oluyor nu şekilde çok araştırıp bulmuştuk şimdi üçüncüye hamileyim bakalım ona nasıl isim uydurucaz 😅 bu arada her 5 kız çocuktan 6 sına asel koyular o derece fazla var çevremde ileride sıradan bi isim olucak bu dönem popüler ya herkez koydu büyüdükleirni düşün bide adım başı asel 🤦🏼♀️
Merve098 Bir kızım var adı Asel Lina ikincide kız olsaydı ya Alara ya da Lara koyacaktm ama oğlum oluyor adida aydın olacak babamın adi
guzelbebegimmmmm Zeyzey97 Asel Lina Zümra artık heer yerde. Bence iyi düşünün. İlerde kızınıza adaş çok çıkacaktır