SerpilDmr cigdem4154 sevindim adına ☺️ İnşallah benimde olursa böyle az olur. Çalıştığım için korkuyorum 😀
SerpilDmr Ozlem_cnr aramızda 1 gün var ☺️ Benimde geçen hafta gittiğimde sadece kese görünüyordu. Beni tekrar 8. Haftada çağırdı ☺️
Ozlem_cnr SerpilDmr Yaa ne güzel inşallah bebişlerimizi de görürüz canım 🤗Benim randevum bu ayın 15 yani Çarşamba günü doktora gideceğim ve gittiğim de 7+1 olacağım görünmesi lazım inşallah miniğimi görürüm🤲🥰
Rabiaseher Kızlar merhaba bende bugun ogrendim evde hamile oldugumu 2. Hamileligim adetim 6 gun gecikti pazartesi hastaneye gidicem inş 🥰
Ozlem_cnr Rabiaseher Hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirip sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🤲🤗
Ozge zehsan ben şimdi sata göre 6+4üm bugün gittim doktora. Ultrasona göre 6+1 gözüküyordu. Ona rağmen bebeği de kalp atışını da duyduk. Biraz da doktorun cihazına bağlı. İnşallah siz de görüp duyarsınız 😇
Ozlem_cnr Ozge MAŞALLAH ne güzel olmuş ALLAH tamamına erdirsin canım insALLAH bizde bebişlerimizi görüp kalp atımlarını duyarız 🤲😊
Ozge Ozlem_cnr amin canım inşallah. Hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🍀
Rabiaseher Kizlar bugun ilk defa kan verdin degeeim 8105 cikti ögleden sonra gittigim icin doktora gostermedim kaç haftalik oluyo yarin tekrar gitcem
ayselota_ Ben de 7+1im ama aklımda sürekli yaşıyor mu kalbi atıyor mu yoksa durmuş mudur gibi paronayakça sorular :(((