Elalayla Ozlemyeni betanın artmaması takılı kaldı aynı yerde. Birde son gün dayanılmaz sırt ağrısı kalça ağrısı oldu
Kubos01 Ozlemyeni değer harika 47 den 4 gün sonra 400 çıktı beta hızlı hızlı artar değeriniz çok güzel cuma zaten o test bugun baya yüksektir kese görülür rahatlıkla
csmaknc Ozlemyeni hayır normal yükseliyor 🙂 zaten 5-6 hafta arası keseyi gördükten sonra artık değerlere pek bakılmıyor hatta ben geçen gün hastaneyi aradım 1000-1500 arası kese gözüküyor dedi bende yarın gideceğim hayırlısıyla
csmaknc Ozlemyeni keseyi gördük içinde minnacık şuan doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 5+4 günlük dedi 🙂
Ozlemyeni Gamzemahir13 carsamba gunu cagirdi.sanirim o zamana kdar boyle iki kat civari artarsa 6400 flaan olacak
Gamzemahir13 Ozlemyeni insalah gittigin hasTne iyiyse kese bebek gorunur ben 6.haftalik oldum gicik birine denk geldim ne bakti duzgunce nede.soledi prsembe birdaha gitcem baska hastaneye hayrlisi olsun yazarsin gidince 😊
Ozlemyeni Gamzemahir13 doktor secimi cok onemli ya.bu kadar hassas bi durumda nasil boyle davraniyolar anlamiyorum.persembe hastaneler kapali heralde.ozele mi gitceksniz
Gamzemahir13 @“Ozlemyeni”#p19264525prsembe randevu almistim ama gtmicem.oraya baska devlete bakiyorum persembeye esm prsembe izinli oldugu icin o gune aliyorum da neden kapali olcakmis prsembe gunu ?
Ozlemyeni Gamzemahir13 doktorlar grevdeymis o yuzden devlet hastanelerindeki doktorlar calismayacak tum gun yazmislar internette.siz yinede bi sorun
Ozlemyeni csmaknc hcg degeriniz kacti acaba? Bende yarin gidicem cuma 1600du deger.katlanmis olur goruruz bebegi belki dedi
Ozlemyeni csmaknc bende bugun gittim normalde 6+2 ama gec dollenme olmus olabilir haftaya gelirsen kalp atisina bakabiliriz dedi
Gamzemahir13 Ozlemyeni anladim tatlim persembe gunune randevum var bisey ckmiyo suan hala duruyo randevum senn gttgn hastNede var demekki