Harleyqueen Kızlar bişey sorcam doktor bana rahmin arkada demişyi bundan dolayı da ultrasonda bebek biraz zor gosterıyo kendını acaba karnın çıkmasıyla da alakalı bı durum var mı ki yani benım karnım az mı cıkcak
Snmz renginnnock ay o kişiden kişiye değişiyor valla ben 6 haftalıkken bile ufacık göbüşüm vardı şimdi 18 haftalığım baya baya karnım var ikiz sanıyorlar doktora anormal bi durum mu var korkuyoeum dedim hayır cildin cok kuru ondan karnın gergin ve büyük dedi cocuk haftasına uyumlu hep
Annekuzusu_0 kahvesever__ bende aynı 4 aylığım daha çıkmadı sadece sağ tarafımda ayağa kalkınca belli olan bi şişlik var
keremveannesi renginnnock Canım bende 4aylık oldum 16 haftalık bende de yol henüz. Kilo alımına bağlı bence kilo almadım hiç. Eşimde diyor yahu bu çocuk nerde diye ama olsun çıkmaması daha iyi diyorlar çatlak durumuna karşı🙈
Valeria renginnnock benim 7.ayda hamile olduğumu anlamaya başlamıştı insanlar😂 10 haftada hiç bişey yoktu çok normal
Nilh20 renginnnock benimki 6.ayda çıkmaya başlamıştı. Bence acele etme zaten. Sonra öyle bir çıkıyor ki tasiyamiyorsun 😁🤪🧿♥️
Gly87 10 haftalık hamile nasıl mercimek kadar oluyor çilek büyüklüğünde artık elini kolunu oynatan bir bebek fetus o canım herkesin iç karnı ile alakalı benim 2.gebeliğin oğlumda 5.ayımda çıktı ama şimdi 11 haftalığız göbek var baya
Zeynepp97 renginnnock Benim 24.haftadan sonra çıkmaya başladı 😂 Hala dışardan gören hiç 7. Ayın içindeymişsin gibi değil çok fazla çıkmamış diyorlar 😂
incimercan renginnnock benim 7. ayımda çıkmıştı😀 o da gebe olduğumu bilmeyenler göbekten anlamıyordu.
12mommy renginnnock 10 mu🥺☺️ canım daha dur 6 aydan sonra ama bünyeden bünyeye farkediyor tabi bazen karnımız cok sis oluyor bazende dümdüz anlayamıyoruz haliyle şişkinlik bagirsak sorunlarından dolayifalan hamile gobegimiz 6. ay itibariyle iyice belirginlesiyor 4 . ay gibidr şekil almaya yavaş yavaş başlıyormuş karnımız