kahvesever__ renginnnock oo daha çok var çıkmaz ki daha erken 😂😂 ben 4 aylık hamileyim daha çıkmadı bille
Esra-57 renginnnock canım daha başındasin mercimek kadar bişey henüz 🤭 kişiden kişiye göre değişiyor benim son ayım anca belli oldu karnım oğlumda 3 aylık hamileyken 6 aylık hamile karnı gibiydi 🤣
Elsu26 renginnnock daha küçücük ve iç karnına bağlı benim 30 dan sonra çıkmaya başladı 36 haftalık oldum en fazla 25 haftalık dersin bi arkadaşım 34 haftalık sanki yarın doğuracakmış gibi kocaman göbeği var yani belli olmaz 😊
Annekuzusu_0 kahvesever__ bende aynı 4 aylığım daha çıkmadı sadece sağ tarafımda ayağa kalkınca belli olan bi şişlik var
Busra0147_ renginnnock genelde 4 te çıkmaya başlıyor ama iç karnın genişşe o 6 ayda anca çıkar tabi bünyeden bünyeye degişir canım
caganin_annesi 10 haftalık hamileyken 4 kilo vermiştim. Niye çıksın daha mercimek tanesi kadar zaten o bebiş. 16. Haftadan sonra kilo almadigim halde göbüş güncellemesi geldi bana.
charlottececi caganin_annesi ben de 9+5 im ama karnım çıktı 🙈 sadece 1 kilo aldım. Acaba bende bir sorun mu var 😅 asla pantolonlarim olmuyor. Eskiden bu kiloda olurdu pantolonlar. İkiz ama 2 kiraz 🙄😄
Nazli_ayar renginnnock 26 İnci haftadan sonra göbek çıktı bende. Şimdi 35 haftalıgim hâlâ gebeyim denilecek bir göbek yok 😂 ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Karnin küçük yada büyük olmasinin bebekle bir alakasi yok o yüzden küçük olmasi bence görünüm açısından daha güzel. Dert etmeyin bunu.
kubracyln 16+0 dayız👶🏻 Akşam yemek yiyince çıkıyor şişlik de oluyor tabi sabahları hiçbişey yok eşim dalga geciyor çocuğu nereye bıraktın diye 😂😂
Turkolog12 Pazartesi beta 1913 tü haftaya salı randevum var bebeği kalp atışını duyarmiyiz sizce 🤗 bide tahmini kaç haftalık olabilirim adetim düzenli değil hesaplayamiyorum 🤷
Kubraatess renginnnock 31+5 den selam yeni çıktı karnım oda az birşey gören 4 aylıkmı hamilesin diyor ocak sonu doğumum olucak inşallh
iremss renginnnock ilk gebeliğimde 22. Haftadan sonra birden çıkmıştı daha çok var çıkmasına anca 2. Gebelikte erken belli olabilir