damlaakgn Bakmayın güldüğüme sürekli insanın çişi gelir mi yapıyorum geliyorum 5 dk sonra gene gidiyorum artık sıkıldım sürekli aynı yerde buluyorum kendımı 29. haftamda böyleysem ilerki haftalar dusunemıyorum eşimde durup durup sürekli gidiyorsun diyip duruyor sanki elimde 😂
Derin0712 damlaakgn 34 haftalik markete gidemiyorum bir adim yer evde hafi neyse ama disarda cok sorun oluyor
Halime0638 damlaakgn hayır o değil bide cikiyon 5 dk sonra geri gidiyon sanki hic 5 dk once yapan ben degilmisim gibi 😂😂 şarıl şarıl nerden geliyor ne ara birikti anlamıyorum jssjsj
Cotanakk damlaakgn bende 27. Haftadayım biryere gitmek istemiyorum artık sanki yürürken idrar torbama baskı yapıyor tarif edemediğim bir rahatsızlık veriyor su içmeye korkar oldum tuvalete gitme derdi var diye
Mimik 30+5, cisimi yaptim, mutfaga gittim, sut ictim … Ve sonra gene cisimi yaptim… Uzandim, yataga kuruldum, ve gene cisim geldi…
damlaakgn Cotanakk yok ben genede çok su ıcıyorum bebeğimiz için içmemiz lazım kendını kısıtlama lütfen
Aysununannesi00 damlaakgn yeni çıktım 2 dakika geçmedi bile yatak odasının kapısından geri döndüm yatak kurucam😂😂😂psikolejim bozuldu
damlaakgn Cotanakk evet hıssedıyorum daha önce hıc yaşamadığım şeyler insanın garibine gidiyor morali bozuluyor her yerım agrıyor hıcbırsey zevkli degil özellikle geceleri ama diğer yandan düşünüyorum ıcımde bır bebek var ve onun durumu daha zor gıbı ıcerde geçecek bu günler biliyorum karmaşık duygulardayım
Nilufar_1996 damlaakgn Bende aynı durumdayım mesaneme çok baskı yapıyor 27 haftada hemde. Yaptım geldim ve hiç yapmamisim gibi his var. Birazdan gene giderim biriksin bari 😂😂😂
damlaakgn Nilufar_1996 aynen hıc gıtmemıs gıbıyım özellikle gece zor oluyor uykumda kalkıp gitmek bide yapıp aynı anda su ıcıp geri yatıyorum ınsan susuyor sanki