Melek1111 En iyi özellikleri olan yoyko 8 ın 1 park yatak .indirime girmesini bekliyorum ama girmiyor.Kraft fresh 1300 TL şuan ,yatağı da hediyeli ona da bakıyorum
esrasavas Deleted27272 ailemde kullan var sonrasında katlayip kaldirabiliyorsun pratik istediğin yere götür kutusuyla kuzum ölçüleri var içi geniş olan da var dar olan da şöyle bir özelliği de çıkmış bebek agladiginda beşik uyarı veriyor titreşimli olan da var
Lulikli Ozgrrr valla henüz kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor gayet memnundu. Kumaşı olsun yeri olsun sallanması olsun gayet kaliteli. 1300 küsürdü ama tam hatırlamıyorum canım
fenperest Deleted27272 elele madre aldim ben, anne yanida olabiliyor. İcine yatas tan yatakta aldim. Dogmasini bekliyoruz minigimin😊
yasemiinorhn Deleted27272 park beşik aldım ben çoğu kişinin tavsiyesi üzerine çokta kullanışlı duruyor valla daha nasip olmadı ama bence park beşik al oda falan yapmayı düşünmüyorsan kenarı anne yanı olanlar da var onlara bak Bi ben 900 e aldım
PrensesFiona Deleted27272 prego miami anne yanı park yatak aldım canım. Henüz kullanmadık ama kullanışlı duruyor.
SekerAnne Deleted27272 pierre Cardin park beşik almıştım ben 3 sene önce yine kullanacağım çok pratik istediğin yere de götürebiliyorsun o açıdan da çok seviyorum