Deleted27272 Kizlar merhaba daha fazla zam gelmeden bebegin besinini alayım diyorum ama çok kararsızım. Siz ne aldınız beşik olarak park beşik mi sabit mi? Önerebileceğiniz arastirdgiiniz besinleri paylaşır mısınız 😊
esrasavas bende park beşikten yana tercih ettim 4-5yasa kadar yatabiliyor daha kullanışlı olduğu için herkese sorduğumda park beşik ddi
Deleted27272 esrasavas 4-5 yasa kadar yapabiliyorsa efsane olur Bana küçük geldiler ama etrafımda bebeği olan yok soramadım sizdne bunu duyduğum iyi oldu😊
esrasavas Deleted27272 ailemde kullan var sonrasında katlayip kaldirabiliyorsun pratik istediğin yere götür kutusuyla kuzum ölçüleri var içi geniş olan da var dar olan da şöyle bir özelliği de çıkmış bebek agladiginda beşik uyarı veriyor titreşimli olan da var
Lavantakokusu Deleted27272 markadan markaya değişiyordur bilmiyorum Kraft Vegas 70*110. Daha küçük veya daha büyük olanları da vardır sanırım
cansuyavasci Bende park beşik aldım. Odalar arası taşıyabiliyorum anne yanı almama gerek kalmadı. İlerde sabit yatak için farklı seçenekleri değerlendirirsiniz.
gizemay22 bende hem anne yanı hem park beşik olarak kullanılan modeller var öyle birşey alacağım.araştır istersen sende .
Tugbisderler Ben de park beşik aldım çok kullanışlı hatta oda dahi yapmadım bebeğime biraz daha büyüyünce yapmayı düşünüyorum. Çevremde kullanan çok var ve memnunlar
Lulikli Ozgrrr valla henüz kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor gayet memnundu. Kumaşı olsun yeri olsun sallanması olsun gayet kaliteli. 1300 küsürdü ama tam hatırlamıyorum canım