ElifB08 39+2 haftalığım, hemen hemen bir haftadır çatı kemiklerim ağrıyor acaba bebiş kanala girmiş olabilir mi? Çünkü penguen gibi yürümeye başladım 🤷🏻♀️ Kanala giren bebiş belirtileri nelerdir tecrübeli anneler pls pls?
2-prensesannesiii ElifB08 32. Haftadan beri bende öyleyim şuanda 34um zor yürüyorum kanala girdi mi girmedi Mi bilmiyorum. 😒
Toprak_hira59 ElifB08 bende ayni sizin gibiyim 36.5 haftaligim cati kemiklerime aniden sanci giriyor bu ara iyice sıklasti bacaklarimi biaraya topliyamiyorum ve karnim iyice dustu muhtemelen bebis kanala giriyor dogurdum dogurcam gibi hissediyorum artik 🥲
Belacivciv ElifB08 Benim 36. haftada girdi, göğüs altında boşluk oldu ve tam kasıklarımda doluluk,şişlik hissi veriyor. O hafta ara ara kasıklarıma sancı girmişti, kontrolde doktor kanala yerleşmiş dedi🤷🏼♀️
Caglaluna Ben şu an 31. Haftadayım benim de çatı ağrım daha şimdiden başladı. 90 lık koca karı gibi yürüyorum 😅
Toprak_hira59 ElifB08 36+5 gunluguz sezeryan olmama son 6 gun kaldi ama 6 gune kendisi gelmeye calismazsa tabi 😅
Toprak_hira59 ElifB08 ozellikle lavaboya girdigimde cati kemiklerimde daha cok sanci oluyor oturdugum zamanda bacaklarimi topliyamiyorum sanki karnimin yarisi 2 bacagimin arasinda gibi
nevarneyokk ElifB08 Ebe dün baktı alttan bebeğin kafası çok güzel yerleşmiş kanala girmiş rahim ağzında yumuşamış dedi . Ben alttan muayene başta istemedim nst de sancı çıkınca kabul ettim çünkü bana göre hala kanala girmemişti . Ne göbeğim düşmüştü ne bir kasık ağrım vardı … Sadece belim ağrıyordu 🤔🤔 Alakası varsa eğer
ElifB08 nevarneyokk yaa maşallah doğum yakın o zaman kanala girdiyse 🤩 doktor kaçıncı haftada söyledi kanala girdiğini?
ElifB08 Toprak_hira59 sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleyim düz oturamıyorum resmen karnım bacaklarıma baskı yapıyor.. ama bebiş pozisyon almış dedi doktor kanala girmiş demedi 😒
Toprak_hira59 ElifB08 olmaz olamaz gecmis bi sezeryanim var cunki 😂 o yuzden onumuzdeki carsambaya kadar tutsun kendini icerde 🤣
Toprak_hira59 ElifB08 bana bebek kendini doguma hazirliyor bu gibi sikayetlerin gahet normal dedi ama hazirliyor derken kanala girmesinden mi bahsediyordu acaba sormadim da normal yapmiycagim icin
ElifB08 Toprak_hira59 büyük ihtimalle normal şikayetlerdir herkeste olan.. Sonuçta bebiş sezaryen olacağını bilmiyor haliyle kendini kanala sokabilir 🥴
Toprak_hira59 ElifB08 baslarda dusunuyordum aslinda 10 sene oldu ama doktorum tavsiye etmedi rahmin yirltilabilir almak zorunda kaliriz birdaha cocuk sahibi olamazsin ayrica sen ve karnindaki bebek icinde ölüm riski var bunlari goze almani tavsoye etmiyorum dedi baska doktora cktm oda ayni seyleri soyledi netten de baya arastirdim o yuzden hic riske girmeye gerek yok zaten ilk sezeryanimda cok rahat gecmisti ne agri ne sizi hissetmedim yine insallah oyle rahat atlatirim 🙏😊