Melos1 37+5 suanda cok hareketli canımı yakıyor artık alttan cıkıcakmıs gibi gündüzleri bel ve alt karında baskı sancı oluyor aksam geciyor böyle olan varmı?
Gamzemahir13 Melos1 aynisi oglumda oldu su an 4 yasinda hiperaktif hayrli olsun😁 sag tRafimi hissetmiyodum artk😂 cok ii anliyorum seni😂
Kumru_ Melos1 Bilmiyorum ama şuan resmen içim oyuluyor hareketlerden🤭39+3 çikiverecek gibi ama doğası da yok beyefendinin😁
Busra624 Bende 36+4 deyim o kadar çok hareketli ki canm özellikle sağ tarafımı ayağıyla vura vura deldi heralde acıtıyor artık hareketleri ☺️
Melos1 Busra624 benim suan öyle ne zamandır bu kadar hareket etmiyordu yeri daraldığı için endişe etmelimiyim bilemedim hareket ettikce sağ bacağım kasılıyor
Busra624 Melos1 bende hep hafta ilerledikçe yeri daralıyor ve harekette azalma olur diye okuyorum araştırıyorum ama benim kız kımıl kımıl hiç durmuyor sağ kasıkta bacakta ağrım oluyo geceleri
Busra624 Melos1 bide 2 gün önce muayenem vardı benim doktor doğum olmazsa 10 gün sonra tekrar gel dedi aceba doğum mu yaklaştı ondan mı böyle hareketli bende napcam bilemiyorum 🤷
Melos1 Busra624 ben pazartesi doğuma giricem zaten Allah kısmet ederse ama erkenmi gelmek istiyor diye düşünmedim değil😂
OZLEM_2576 Melos1 açıkçası 1 aydır sürekli böyle hareketli benim. Aşırı canımı yakana dek devam ediyor. Hiçbir sorun çıkmadı şükür. Yarın da dogumumuz var. Çıkasi olmadığı için biz zorla cikaricz 😃