Hamisannesi AlpAslanbabysmom son 32 gün ama erkende gelebilir zaman geçmiyor çıkarmak kavuşmak istiyorum geçmiyor zaman sanki hep 32 😒😂
AlpAslanbabysmom RumeysaNur34 Hamisannesi hamilelik insanin kafayi yeme çizgisini zorluyor bence 😂 haftasını söylediğim herkes az kalmış diyo sinir oluyorum durmadan ağlıyorum çok var diye hormonlarim çok karışık 😂
Hamisannesi AlpAslanbabysmom bende öyleyim yemek yerken gözlerimden yaşlar süzülüyor asagi doğru 😂 psikolojim hiç iyi değil
RumeysaNur34 AlpAslanbabysmom bende öyle mesela bir buçuk ay kaldı dediklerinde Ohoo daha çok var diyorum 54 gün kaldı derlerse birşey kalmamış diyip korku heyecan bastırıyor bende ortasını bulamadık 😅😅😅😅
AlpAslanbabysmom Hamisannesi işte ya evett bide bugün evlilik yıl dönümümdü eşim de sagolsun mutlu olayım diye biseyler gonderdi herseye ağladım sakinleşince adam canini sıkan birsey mi var diye sordu “hayir yokki niye ağlıyorum ben yaaa” diye ağladım 😅🥲
AlpAslanbabysmom RumeysaNur34 bende geçen haftayı değil kalan haftayı söylüyorum sorana öyle çözüm buldum 11 hafta sonra diyorum ne zaman gelecek diyenlere 😅
Zeyno-Metehan AlpAslanbabysmom valla banada çok çabucak geçiyor 2. Evliliğim eşimin 2 çocuğu var onlarla okul ödev derken hiç anlamadım hamile olduğumu 😊 35 haftadayım daha çanta hazırlamadım
Kbracoskun AlpAslanbabysmom tencere dibim kara senin ki benden kara hesabı senin işin de zor be gülüm Allah yardımcımız olsun😀🤲
Busrabaksii AlpAslanbabysmom benimde son 89 ama sanki bu hafta doğurcak gibi hissediyorum zaman çok çabuk geçiyor 😂
AlpAslanbabysmom Busrabaksii yine de demeyelim öyle zamanında doğsun sağlıkla 😅 heh bide bu var varsayım bile yapılmıyor hemen “ay tovbe demedim tamam” moduna giriyorum 😂😂
Deletedmom_33 AlpAslanbabysmom sezeryanda 38 i gecmiyorlar diye biliyorum zaten. Normalde bende 41-42 beklemem zaten suni sancı verin derim en kötü 40+1 olursa
Lulikli AlpAslanbabysmom ay aynı ben 97 gün gösteriyor uygulama ama geçmiyor zaman oğlumu özlüyorum içerde oynadıkça 😔💙👶🏻