AlpAslanbabysmom Son 11 hafta 77 gün amaaa asla zaman geçmiyor depresyona girmiş gibi hissediyorum😅 doğmamış bebeği özlüyorum suan 🤔 siz napiyosunuz ruh haliniz nasıl 🍼
Beyza97 AlpAslanbabysmom son 9 gün ama 9 ay gibi sanki ya geçmek bilmiyo oglusumu özledim görmek istiyorum artık 🥰
Kbracoskun AlpAslanbabysmom 20 günüm kaldı doğsa diye bekliyorum Bi yandan da Kübra doğunca da iki cocukla tek başına ne yapacaksin diyorum böyle ikilem içinde döngüye girdim kızım var 1 buçuk yaşında ailemden uzaktayım tek sayılırım doğumda annem olacak ama sonra basbasayiz 😀
AlpAslanbabysmom Beyza97 ay tek rakamlara gelirsem her çişim geldiğinde doguruyorum diye ortalığı kaldırırım bence 😅
AlpAslanbabysmom Kbracoskun bende anne yok eşim yurt disinda babam ve erkek kardeslerimleyim bide oğlumu bekliyorum curcunaya gel😅
Imasleeper AlpAslanbabysmom üfff daha 140 lardayım yaa. Zorda geçiyor hamileliğim 50nin altına bi düşeydik hayırlısıyla 🥰😂
Ozlem2904 AlpAslanbabysmom son 33gün uygulamaya gore sanirim herkesin aksine bana zaman cok cabuk geciyo daha dun testim positifti 😂😂😂
AlpAslanbabysmom Ozlem2904 sende pek pozitifsin Allah bozmasın 😂😂💕 ama doğru da söylüyorsun hayatımda nasıl geçtiğini anlamadığım aynı zamanda geçmek bilmeyen tek dönem oldu hamilelik 😂
Feyzaveannesi AlpAslanbabysmom Ahhh sorma.🤦🏻♀️ Normalde geri sayım yapmam su gibi akardı zaman. Son 99 olacam diye kendimi yedim sanki yıllardır hamileyim. Şükür barı 99 demeye 4 gün kaldı da sonra eski sisteme devam saymıycam 😂
AlpAslanbabysmom Feyzaveannesi bende öyle demiştim ama 99dan sonra işler sarpasarıyo 😅 bu sefer hafta değil 10ar 10ar düşsün diye bekliyorsun 🤔🤦🏼♀️
Deletedmom_33 AlpAslanbabysmom 78 gün geçmiyorrrr 🤣 sezeryanla olacak büyük ihtimalle hocaya 37′de alsak mi diyesim geliyor haftaya muayene de sjsjsjsjsj
AlpAslanbabysmom Deletedmom_33 benim doktorda norm doğuma engel birsey görünmüyor dedi ama sezaryen olmam gerekirse 40ı zor beklerim gibi geliyo 38de al derim gibi 😅 hele ki bazıları 41 42 goruyo 😱😱😱
Deletedmom_33 AlpAslanbabysmom sezeryanda 38 i gecmiyorlar diye biliyorum zaten. Normalde bende 41-42 beklemem zaten suni sancı verin derim en kötü 40+1 olursa
Kbracoskun AlpAslanbabysmom tencere dibim kara senin ki benden kara hesabı senin işin de zor be gülüm Allah yardımcımız olsun😀🤲
AlpAslanbabysmom RumeysaNur34 Hamisannesi hamilelik insanin kafayi yeme çizgisini zorluyor bence 😂 haftasını söylediğim herkes az kalmış diyo sinir oluyorum durmadan ağlıyorum çok var diye hormonlarim çok karışık 😂