Merhaba hanımlar pendik medipole gidicem muayneye ama dr seçmekte zorlanıyorum. Canan hanım nergis hanım ve mine hanım arasında kararsızım. Gidenler kimlere gidiyor yada doğum yapmış olan varmı?
Pendik medipol hangi dr iyi
Bir-anne ben mine hanıma gidiyorum , güleryüzlü ve ilgili bir doktor memnunum :)
Ben ilknur hanıma gidiyorum. Çok güleryüzlü,çok ilgiliydi
Zeynepp-krd ilgili olması benim için çok önemli nekadar zamandr gidiyorsunuz acaba 😍
Ogretmen_1 onu duymamıştım hiç soyadı nedir bir bakıyım integramdan ❤️🥰
Bir-anne Ben Esra Nur Tola’ya gidiyorum. İlk normal doğum destekliyor diye İlknur hanıma gidiyordum. Sonra kanama ile acile geldiğimde Esra hoca ile tanıştım. 9 yıl tüp bebekte çalıştığı için daha sonra ona devam ettim. Şuan 28+6′yiz. Aşırı memnunum. Gereksiz çağırıp,test istemiyor. Normalde 4-5 haftada bir gidiyorum. Her muayene de ben sormadan bir sürü bilgi verir. İlacın var mı yazılacak diye sorar. İkili,. dörtlü, şeker yüklemesi ve detaylı yaptım önerisiyle. Haftaya 30+0 da muayenemiz var.
Bir-anne merhaba bende canan hanima gidiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri suan 36 haftalik oldum sordugum her soruya cevap alabiliyorum instagramdan ulasabiliyorum genel olarak memnunum. Birkac kez acillik olmustum bir tanesinde mine hanima denk geldim ve hic memnun kalmadim tersler gibi kizarak cevap veriyordu digerlerinde ilknur hanim ve saadet hanima muayene oldum ikiside cok ilgiliydi ozellikle ilknur hanim cok tatli ve guleryuzluydu saadet hanim biraz aceleci gibi hizli bir muayene gerceklestirdi size aktarabilcegim tecrubelerim bunlar 🙂
Kubrakozcelik yaaa çok ama çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığınız için 🥰😍 canan hanımı integramdan takip etmeye başladım bende görünüşte sıcak görünüyor gerçekten ikili test konusunda başka dr a mı yönlendiriyor yoksa kendisimi baktı acaba
Deletedmom_33 çok çok çokkk teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız açıkladığınız için😍🥰🙏🏼 Bende gönül rahatlığıyla tercih edebilirim ozaman 🥰
Kesinlikle Mine hanım
Bir-anne gebeligimi ilk ogrenip gittigimde birkac test istemisti burda yaptirmak zorunda degilsin saglik ocagi yapar demisti ve saglik ocaginda yaptirdim testlerimi genellikle ikili test yaptirmadim ben neden yaptirmiyosun dedi bende cikan sonuc fikrimi degistirmez boyle birsey varsada dogumdan once ogrenip kendimi strese ve uzuntuye sokmak istemem dedim tamam o zaman dedi sadece detayli yaptirdim onu da zamani gelince soyledi detayli ultrasonunu yaptir sonucunu getir diye onu da pendikte bi klinikte yaptirip goturmustum seker yuklemesi testini medipolde yaptirdim ben sadece bir de b12 ye saglik ocagi bakmamisti idrar kulturunu de yapmiyolar bir kereye mahsus onlari yaptirdim hastanede🤗
Bir-anne ilknur sayar
Bir-anne eylülden beri gidiyorum ☺️ Her gittiğimde güleryüzünü ilgisini eksik etmiyor :) doktor değiştirmeyi düşünmüyorum