mehmel54 Sevcan_altunkaya malesef hiç düşünmüyorlar parası olmayanlar ne yapacak kendi kendine doğuracaklar herhalde ben zar zor özele gidiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayat gerçekten çok zorlaştı
Mrv-ElfAda Sevcan_altunkaya Hastahaneye sorun randevusuz gelebileceğim gebe kontrol odanız var mı diye
Busra624 Sevcan_altunkaya canm hepimiz aynı durumdayız demek ki sıra vermiyolar randevu desen yok. MHRS uygulamasını indir randevu olmadığı zaman talep oluşturma var yeni randevu açılınca bildirim geliyo telefona ben öyle yapıyorum hemen açılınca alıyorum randevuyu yoksa yok 🤷
denizvebulut Sevcan_altunkaya Sağlık sistemimiz muhteşem diyorlar bide. Yazıklar olsun verdiğimiz vergilere. Acilden giriş yapın, takipli olduğunuz hekiminize yönlendirilmeyi talep edin. Umarım sonuç alırsınız.
marbling10 denizvebulut yok öyle olmaz acilci doktor ayrı oluyor ona yönlendirirler. Kadın doğum acille acil poliklinik ayrı zaten. Kadın doğum acil kanama vs olmazsa gündüz bakmıyor. Doğum başladıysa falan bakıyor. Poliklinik acil de o gün muayene olması gereken gebelere bakıyor ama kimdeyse sıra o ilgilenir. Sevcan_altunkaya
mltmsytgncr Sevcan_altunkaya Doktorunuzun yanına gidin direkt sıra vermiyorlar bugüne gelmemi söylemiştiniz ne yapmam gerekiyor de. Doktor yönlendiriyor seni yada kağıta kaşelerini basıp sıra alma kısmına yönlendiriyorlar
csmaknc Sevcan_altunkaya direk doktorun sekreteriyle görüşmediniz mi böyl durumlarda bakıyorlar hemen
Guzucuk25 Sevcan_altunkaya canım.randevu almana gerek yok ki nst lere giriyorsun sen artık ne randevusu gidip kayıt açıp nst odasına ordan doktoruna bu kadar senin randevulu durumun kalmadı ki
marbling10 Sevcan_altunkaya aa siz Niğdedesiniz hem de, ben de Niğdedeyim ben yukarıda yazdığım gibi gidiyorum sıra alarak muayene alıyorum. Doktorunuz kim? marbling10 Şu yazdığım şekilde. Ki zaten 36-37 den sonra direkt sıra veriyorlar.