Sevcan_altunkaya Kızlar devlet hastanesine gidiyorum doğuma 33 gün kaldı en son doktora gittiğimde 2 hafta sonra yine gel bakalm demişti ama 182 randevu vermiyo yoğunluktan dolayı kapalı diyo bizde direk hastaneye gittik ama onlarda sıra vermiyor ne yapacağız biz yardım akıl verin kizlar
deletedmom87894 Sevcan_altunkaya nasıl vermezler ya ne saçma iş sen hamilesin hadi riskli bi durumun olsa benim gittiğim devlette sekreterler gebeler ne olursa olsun biz sıra veriyoruz diyorlar diğer sebepten gelenlere değilde gebelere randevusuzda sıra veriyorlar
BaharAkarakurt-2010 Sevcan_altunkaya canım malesef bende bayadır alamıyordum doktorum sürekli dolu oluyor söyle yapabilirsin hastaneye gittiğinde bir doktor bile olsa muhakkak randevusuz bakıyor öyle yap yada MHRS randevu sistemi var orda randevu talebi oluşturuyorsun herhangi bir boşlukta sana mesaj geliyor hemen sen o randevuyu alabilirsin ben öyle yaptım.
mehmel54 Sevcan_altunkaya normalde 30dsn sonra randevusuz bakılıyor diye biliyordum ama bende malesef 31.haftamda randevu sorunu yüzünden doktor ve hastane değiştirmek zorunda kaldım ramazan ayından beri hiçbir şekilde randevu alamıyorum
Hafize27 Hangi şehirdesiniz bazı doktorlar devlette kagıt yazıyor bir dahaki geliş için randevuya gerek kalmıyor
Sevcan_altunkaya mehmel54 çok saçma ya çocukla ilgili durumu nasıl anliyacam bide çatı muanesi olucaz ya gideremezsem nolmal mi sezeryanmi olacağını nasil ogrenecem ya
marbling10 Sevcan_altunkaya aa siz Niğdedesiniz hem de, ben de Niğdedeyim ben yukarıda yazdığım gibi gidiyorum sıra alarak muayene alıyorum. Doktorunuz kim? marbling10 Şu yazdığım şekilde. Ki zaten 36-37 den sonra direkt sıra veriyorlar.
Ssultannnnn Sevcan_altunkaya e-nabiz dan da randevu almayi deneyebilirsin yada direkt git hastaneye hamile oldugun icin yardimci olurlar sknucta doktorunda gel demis.
Asyaveannesi36 Sevcan_altunkaya doktorunuz 2 hafta sonra gel yine dediyse kapısında bekleyin bence anlayışlı olacaktır randevu bulamadım 2 haftadır bakıyorum deyin ben öyle yapmıştım annemi devlet hastanesine götürdüğümde
mehmel54 Sevcan_altunkaya malesef hiç düşünmüyorlar parası olmayanlar ne yapacak kendi kendine doğuracaklar herhalde ben zar zor özele gidiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayat gerçekten çok zorlaştı
marbling10 Sevcan_altunkaya öyle de ben o şekilde alıyorum sırayı. Doktorun bilgisi var çağırdı haftam şu diyorum veriyor sıra
Minikkusummmm Sevcan_altunkaya direk doktorun kapısının önüne gidip kapıdan sıra bulamıyorum kontrol zamanımds geçiyor bana yardımcı olabilir misiniz diye rica da bulunsan
Maviideniz Sevcan_altunkaya danismadan sonuc gostericem diye sira alip muayene olsan keske doktor kagit berseydi kaşeli hemen sira veriyolar oyle
butterfly4 @Sevcan_altunkaya son ayda randevuya gerek yok ki, değişti mi acaba, randevusuz gidiyorsun doktor seni nst ye gönderiyor sonucu gösteriyorsun o kadar, randevusuz gidiyordum ben son ayda , degişti mi bilmiyorum
Mrv-ElfAda Sevcan_altunkaya Merhabalar bende devlete gidiyorum. Gebe kontrol odası var randevusuz gidiliyor oraya. İstanbuldayız biz siz hangi şehir ve hastahanedesiniz belki sizin gittiğiniz hastahanedede gebe kontrol odası vardır??