gizzzy35 Zeyna27 19 haftalık oldum hala hamile gibi değilim :) Başından beri asla belirtim olmadı ne mide bulantısı ne aşerme ne baş dönmesi ne de tiksinme :) şanslıyız bence tadını çıkar 🥰
iremcannn1907 Zeyna27 ah canım benim tabiki hayır. Ben artık bugün yarın doğuracağım bir kez dahi bulantı yaşamadım, nedir bilmem yani. Bulantıyı bırak tek bir belirtim dahi olmadı. Senin de olmasın, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🙏
Zeyna27 iremcannn1907 Allah’ım en zararsız şekilde o dar kapıdan kurtarsın seni sağlıkla al kucağına canım darısı da bana olsun inşallah
Deletedmom_6 Zeyna27 14 haftalık hamileyim sadece tokken kokudan tiksindim hiç istifra etmedim midemde az bulandı yerleşme kanaması yaşamadım karnımda daha büyümedi 😂 hepsini sordum herkes aynı belirtileri yaşamak zorunda değilll bunlar gayett normal şeyler kafana takma 😊
kendincebirii Zeyna27 bende 3 haftalıkken öğrenmiştim o zamanlar biraz belirtim vardı bel ağrısı baş ağrısı vs gibi şimdi 5+6 haftalığım hiçbir belirtim yok bazen kendimi halsiz hissediyorum o kadar doktoruma da sordum ne güzel işte dedi belirti olması gerekmiyor yani canım bu arada bende 4 ay önce bi düşük yaşadım bana da progestan verdi doktor onu kullanıyorum sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah :)
Zeyna27 kendincebirii bende progestan fitil olarak 2 kez kullanıyorum decavit ve kan sulandırıcı iğne her gün 1 tane sağlıkla alalım kucağımıza
kendincebirii Zeyna27 hiç kafaya takma canım belirtim yok diye ben öyle yapıyorum şahsen şöyle düşün çok güzel ve rahat bir hamilelik geçiriyorsun oh ne güzel ❤️
NESLIHAN_ Zeyna27 hamileligim bitene kadar mide bulantısı mide yanması yaşamadım. doğuma yakın yaşadim 38 den 40 haftaya kadar yaşadım onu da doktoruma sorduğum da bebek kanala girdi bu yüzden olabilir korkma dedi. Hamilelik de mide bulantısı yaşamak istemeyen çok insan var o yüzden şanslıyız 😇 inşallah da sizin de olmaz
Zeynep1903 Zeyna27 Ben şuan 34+4 günlüğüm ve şuana kadar hiç bulantim olmadı illa bulantı olmasi şart diye birsey yok
ozkurtzey Zeyna27 kızım ne guzel ya işte maşallah ya. Sakın merak etme aklına bıle getırme ben suan mıdem lafını duyunca bıle kusuyorum cok zor durumdayım
Zeynep1903 Zeyna27 Bence tadını çıkar hiç üzülme canım bende başlarda üzülüyordum ama sonra çok güzel tadını çıkarıyorum hala da
Filiz1 Zeyna27 37 haftalığım başlarda hiçbir belirtim yoktu kokulardan midem hiç bulanmadı hiçbişeyden tiksinmedim hiçbişey gözümde kararmadı midem haftada 1 yada 2 defa bulanıyordu halada öyle 😁
busrasahinn Zeyna27 canım o kişiden kişiye değişir hiç dert etme ilk iki bebeğimde karnım büyüyene kadar hamileligim anlasilmiyodu hiçbir belirtim yoktu şimdi 3. Bebeğime hamileyim ölüyorum iştahsızlık ağrı sızı ister istemez anlaşılıyo artık 🙈
Hst_sena Zeyna27 Bu saçmalıkları söyleyenleri dinleme. Herkesin midesi bulanacak diye bir kural yok. Kaldı ki bi anda tiksindiğin şeyler de olabilir. Ne saçma sapan yorum yapan insanlar var!