Zeyna27 Miniqimm160821 ay canımsın güzel kalpli insan ne güzel açıkladın vallahi içime su serptiniz çok çok sağolun dediğinizi yapacağım bebeğimin etkilenmesine izin vermeyeceğim ❤️🤲
Miniqimm160821 Zeyna27 Sizde sağolun bizim için önemli olan içimizde büyüttüğümüz minik kalpler sende o minik kalbin annesi olarak hep mutlu ol canımm hayırlı sağlıklı bi hamilelikle kucağına alacağın günleri gör inşallah 🤲🏻🥰
ikicocukmeselesi Zeyna27 canım bende ilk hamileliğimde ne bir mide bulantısı ne bir tiksinme yaşadım oğluşum oldu💙 şimdi 3,5 aylık hamileyim mide bulantısından öldüm öldüm dirildim daha yeni yeni kendime geliyorum buda kızmış🤩 sen içini ferah tut
Zeyna27 ikicocukmeselesi rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım sende inşallah bundan sonra çoookkk güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canım
Alinim2008 Zeyna27 boşver canım herkes içindekini yansıtıyor dışarıya. Sen bebişine odaklan sağlıkla gelsin yavrusu ve inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin🌺
Lavininannesi1 Zeyna27 Sen boşver onları canm bebişini düşün sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah 🙏♥️🥰
Nefii Zeyna27 hiç bulantım olmadı ve bebeğim allaha şükür gayet sağlıklı doğdu 😊 aynen dışardan söylenenlere kapatın kendinizi boşverin