Zeynepeymen Kızlar yarın doğurucam inş herşeyim tamam fakat sırt canta alamadm internettn aldınz kalıteli gzl hangi site var acaba yardımcı olursanz cok sevınırım🎒🎒
Kevsersepettttt Zeynepeymen merhaba farkli bi çanta düşünürseniz Boyner de indirim var Adidas Nike pumada çok hoş renkleri vs var sırt çantası 🎒
EbruCnr Zeynepeymen instagramdan baby.homes sayfasından aldım. Hem kaliteli hem uygun kapıda ödeme imkanıda var. 119 TL
Gulsm0818 Zeynepeymen fiyatlar değişiyor ithal olduğu için o zaman dolar kuruna göre 130liraua almıştım
Gulsm0818 Instagram dan minik_ayaklrr sayfasından lequeen marka aldım çok güzel kaliteli bi bakım isterseniz. Bende bu hafta Doğum bekliyorum bundan sonra kullanıcam inşallah
bbestw Miraykaptan 2 ıslak mendil 1 tane onlu hastane çıkışı 3 tane 5li hastane çıkışı 20 bez biberon emzik depend bebek pamugu orkid 10 tane agız bezi 2 battaniye yedek çoraplar ve bi kaç unuttuğum şey daha var içinde bence gayet geniş içi 135 liraya aldım ben herşeyde paketleriyle sığdı içine
Gulyllu Bende lequeen marka sipariş vermiştim Wish sitesinden kargo dahil 19€ ödedim dün geldi gerçekten cok kullanışlı bir sürü gözü var aradığını hemen bulabilirsin dışını da kolayca silebilirsin cok hoşuma gitti
Nidaa34 Gulyllu Wish güvenilir mi ya çok güzel ürünler var ama cesaret edemedim sipariş vermeye ne kadar sürede elinize ulaştı
Gulyllu Nidaa34 bizim burda cok alışveriş yapan var ilk başta bende cok tereddüt ettim fiyat o kadar uygun olunca ana hepsi de dedikleri günde geldi Sadece bazı kıyafet vs şeylerin malı cok iyi değil ama geri kalan cok şey aldım ve memnun kaldım yanı