• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Merveddd güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah 🙏🏻 hangi sayfadan yaptırmıştınız ?

yeni_anne60 bu yapan kişinin bana attığı fotoğraf 2 3 güne elime geçicek
    İnstagramı : kokos_anneler_sayfasi

yaseee_y çok teşekkür ederim 🙏🏻 İnstagramda pudrakokusuuu sayfasından yaptırdım 2 ay kadar oldu yaptıralı 130 tl di fiyatı

Fundabshn canım bişey sorucam bu madre bebek guvenılır site değil mi. Kapı odeme yaptırmıyor eft istiyor o yuzden guvenıpte bır turlu sıparıs veremedım bilgi verirsen sevınırım. Bide kaç gunde elıne ulaştı

Minnakkurabiyeveannesi27 Ben site hesabından aldım direk instagramdan sipariş vermedim instagram üzerinden sipariş verdiğim lohusa takımlarımdı canım o zamanlar 185 civarı bişeydi şimdi ne kadar bilmiyorum 💐

Dryakbts 10lu set olarak yaptırdım canım 2 ay önce yaptırmıştım, site hesabından hastane çıkışımı instagram sayfasındada lohusa takımımı sipariş verdim 💐☺️

ruzgarsmomm Amin inşallah canım cümlemizin bebekleri sağlıklı olsun 🤲🏻 Evet aşırı boyutta bi zamn geldi herşeye 😏

Btl2652 Evet canım güvenilir korkma ben hastane çıkışı elime geldiği gibi lohusa takımlarımı sipariş ettim daha sonrasında puset örtüsü siparişi verdim 1 hafta içerisinde beya en geç 10 gün içerisinde geliyor merak etmeyin 💐 puset örtümüzü daha yeni sipariş ettik henüz elime ulaşmadı ☺️

gulsumm1 Baya artmış demekki ben iki ay önce yaptırmıştım 😏 Zam gelmeyen birşey yok ki 😩