A_S_K Melos1 Çok ciddi ağrılarda hissetmemen imkansız. İmkansız yani. Yalancı sancıların olması normal şuan. Ama diğer türlüsünü anlarsın mutlaka çok daha farklı
ege_ayaz_mom A_S_K 38+1iz bizde canım şu anda sezeryan günümüze 7 gün kaldı bende çok heyecanlıyım gün gectikte bir gün daha yaklaşıyorum prensesime 39+2 olmuş olucaz bizde 🌹♥️🥰🙏
A_S_K ege_ayaz_mom Bişey kalmamış ya. Bitirmişiz sahiden Aralık anneleri olarak :) Bizimkinin beklemeye niyetinyok aceleci. Gelecek🙈
Toprak_hira59 A_S_K bizimde son 7 carsamba gnu 37+4 te sezeryan olucaz 🥰Allahm sag saglim kavustursun yavrulatimizi🙏
ege_ayaz_mom 66rabis kaç haftalikta 3.400 dü acaba bende 37+3te gittim doktora 3.220 gram dedi doktor ama
Didemf yigitegenin_annesi1 37 haftadayım ama 36 çıkıyor ultrasonda haftaya gittiğimde sorcam ultrasona göre mi doğar diye en son gittiğimde plesenta kireçlenmesi var dedi biraz
polyanne A_S_K 19 gün kaldı ama bekleyeceğini sanmıyorum içimden bi ses önümüzdeki hafta doğuracağım diyo şu an bile çok sancı var karnımda baskı yapıyo yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak