Didemf yigitegenin_annesi1 benimde bir hafta geriden geliyor ultrason tarihine göre mi gelcek acaba doktoruma sormadım siZin bilgini varmı
yigitegenin_annesi1 Didemf son adet tarihini unut yanliş biliyorsn dedi bebeğinde son adet tarhine göre ilerlemiyor ultarsona göre ilerliyor kilosu boyu vs muhtemelen doğumda ultarson göre olur
Didemf yigitegenin_annesi1 37 haftadayım ama 36 çıkıyor ultrasonda haftaya gittiğimde sorcam ultrasona göre mi doğar diye en son gittiğimde plesenta kireçlenmesi var dedi biraz
Sumeyyekaya A_S_K 38+5 ikinci sezeryanim olacak o yüzden biraz korku var birde 3 buçuk yaşındaki kizimi evde bıraktım aklım ondan sponal olucak sanırım
A_S_K Sumeyyekaya Benimde ikinci sezaryen kızım 26 aylık hastanede yanımda kalacak benimle yani. Aklım kalmayacak neyseki.
Melos1 A_S_K bazıları diyorya hissetmiyorum ama sancım cıktı felan diye bebekde cok hareketlendi alttan cıkıcak gibi
A_S_K gokeren35 Gelir herhalde normal bilemiyorum ki haftasını doldurur da gelmez ise suni deniyorlar sanırım.
Sevinc-Berke A_S_K Evet testlerini alırız dedi ama aç tok nasıl gelecegimi söylemedi ama sabah gidecem ben aç olarak 🥰
A_S_K Melos1 Çok ciddi ağrılarda hissetmemen imkansız. İmkansız yani. Yalancı sancıların olması normal şuan. Ama diğer türlüsünü anlarsın mutlaka çok daha farklı
Sumeyyekaya A_S_K devlet Hastanesi’nde oldugum için almıyorlar yanıma ama bir yandanda gelip hastanede enfeksiyon kapmasini istemem böylesi daha iyi gibi