incimercan anneoluyorum27 46 kilo arkadaşım vardı ünide, çok şaşırıyordum kilosuna. Şimdi sizi görünce daha şaşkınım 🧿 yıllar sonra 75’e anca inebildiğim için …
anneoluyorum27 incimercan Bend e yıllardır kilo almak istedim 22 yaşındayım hayatımda ilk defa 40 olduğumu hatırlıyorum
Esmakks Ssusam- ilkinde 54 ile hamile kaldım çok kusuyordum 5 kilo verip 60 ile doğurdum. Bunda da 54 ile kaldım ama ne olur bilmem hiç kusmadım şükür😌 3 ay bitti 54 ile devam
B-Y94 Ssusam- ama ben şuan 20 haftalığım sanırım daha da almam 😂 kaldım kız bu 50 nın bana garezi var
B-Y94 FusunF sanırım bende öyle olucam kız 50 kg da kaldım ya 😂 20 haftalığım 44 ilr hamile kaldım şimdi 50
FusunF B-Y94 o haftalarda kilo alınmıyor Zaten bende almıyordum sonra olanlar oldu 🤣🤣zayıf hamile kalınca iyi oluyor kilo alsan da zayıf oluyorsun
B-Y94 Tgcmerve kızz darısı brim başıma 😂 ben 44 ile hamile kaldım şimdi 50 kg doğuma kadar şöyle 65 olsam ohh dicem
Akca01 165 boy. 67 ile hamile kaldım. 11+1 69 oldum. Zaten kilo almaya cok musaitim kacla dogururum bilmem Ilk hamilelikte 18 kg almistim 🤣🙈