Babemom Ssusam- 1.71 boy, 51 kiloyla hamile kaldım sonra kusmaktan 49′a düştüm. Kemiklerimi sayardınız yani. 😂 Şu an kaç kiloyum bilmiyorum ama sanırım toparlıyorum, 16. Haftadayız. 💖🥔
Hanife_ Ssusam- kilolu hamile kaldım 93 le 31. haftamdayım şükür hala 93 üm öyle bı yeme isteğim olmadı inşallah doğumdan sonra daha da zayıflarım
Mlk116 seda00006 hayır o kadar hareketsizim ki ev işi harici bi hareket yok dışarıda çıkmıyorum hiç. İlk baş mide bulantılarım çok aşırı oldu yediğimi çıkarıyordum ondan almadım. Şimdide bebeğe kilo aldırcak şeyler yiyorum abur cubur tatlı ve hamur işi yememeye çalışıyorum hiç yememekte olmuyor ama canım istediğimde az miktar yiyorum. Aslında evlenmeden öncede böyle yaptığım için 50 kiloyla evlendim ama evlenince aldım dikkat etmedim
Mmasal anneoluyorum27 MaşAllah bende çok zayıfımda 7 haftalık hamileyim o yüzden sordum 🥰 rabbim sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin İnşAllah
anneoluyorum27 Mmasal Amin canım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsın sen kaç kılosun
Htc456 89 la hamile kaldım şu an 37 haftada 102 yim 🙈🤭 nolacak napacam doğumdan sonra bunca kiloyu bilmiyorum. Gelen kalıyor gitmiyor. Allahtan boyum uzun da çok 100 lük gibi durmuyorum 😊
Gamze_yildirim 47 ile hamile kaldım 34. Haftamdayim 60 kiloyum ama öyle kilomu göstermiyorum iyi yanım bu göbeğim biraz fazla büyüdü artık rahat edemiyorum ayaklarım zor taşıyor beni 😂