Acremine Portakaldavitaminn sağsalim kucagınıza alın ınsallahhh bi avazda 🤲🏼 Bızlerede dua edın rabbim kolaylaştırsın 🤲🏼💖
Emine003 Portakaldavitaminn sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli olsun inşallah canım Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🥰
Umudayolculuk36 Gamzee05 banada oldu canım bende post açtım hatta yarın ben gidicem bakalım şimdide kahve gibi açık
Gamzee05 Umudayolculuk36 benim kahve değil kırmızı birkaç olması belki normaldir dedim ama yok devami geldi ve de sancim var gidicem artık
Gamzee05 Umudayolculuk36 hayırlı haberle dönün inşallah 🤲🏻 fırsatınız olursa dönüş yapar mısınız ayy heyecan yaptım 🤭 yazarken bile sancım var dua edelim birbirimize 🤲🏻🥰
Ggfamily Ben 34. Haftadayım aynı şekilde dün kan ile birlikte geldi. Doktor problem değil dedi. Bugün tekrar kahverengi gelince doktora gittim. nst de sancım çıktı. Doktorum iyiki geldin dedi Erken doğum riskim varmış. Bence kontrol ettirmenizde fayda var.
Gamzee05 Ggfamily takip ettim kanamami ama bu nişan olsa bu kadar olmaz diye düşünüyorum her lavaboya gidişimde peceteme geliyor ve de sancim var sabah acile gidicem
Ggfamily Gamzee05 bilemedim 🤷🏻♀️Benim de 3 kez geldi. Biraz önce gittiğimde yine gelmişti. Sabah acile gitmeniz iyi olur. En azından içiniz rahatlar. Ben de sabah tekrar gidicem.
Gamzee05 Portakaldavitaminn aaaa hadi hayırlı haberler gelsin inşallah ben sabahı bekliycem inşallah benim de öyledir
Gamzee05 Portakaldavitaminn Merak ettim durumunuz nedir inşallah hayırlı haberle dönersiniz 🤲🏻🤲🏻 fırsatınız olursa yazın inşallah kolay bir doğum olur ❤
Portakaldavitaminn Gamzee05 çok teşekkür ederim hepinize çok şükür normal doğum yaptım ve bebeğime kavuştum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️🤗
Gamzee05 Portakaldavitaminn ayyy maşallah sübhanallah çok sevindim güle güle büyütün yavrunuzu 🤲🏻🌸😍😍 darısı bizlere inşallah 🤲🏻
Gamzee05 Ggfamily doğum yaptım 4 gün oldu keşke hastaneye gitmeseydim 3-4 cm açıklık varmış yatış yaptılar ilk gebeliğim olduğu için bilemedim ha tamam açıklığın devamı gelir dedim ama benim 8 cm açıklığa ulaşmam tam 13 saat sürdü. 13 saat boyunca nstye bağlı sanci çektim benim hikayem pek olumlu geçmedi ama çok şükür şuan kızıma kavuştum 🌸
Gzdykpln Gamzee05 Bende her iki hamileliğimde de 3 seferde geldi en sonuncusu daha kanlı ve yoğundu. Çok aşırı kanama diyebileceğiniz bir boyutta ve kıpkırmızı değilse bence endişelenmeyin, yine de doktorunuza danışma imkanınız varsa bir danışın derim.
Ggfamily Gamzee05 olumlu geçmemesine üzüldüm. Ama sizin ve bebeğin sağlıklı olmanıza sevindim. 🌺 Allah sağlıkla büyümeyi nasip eder inşallah 🙏