Portakaldavitaminn Gamzee05 bende aynı durumdYim geçen hafta geldi bu akşam tekrar aynısı Oldu adet olacakmış gibi hissediyorum ama bilemiyorum acile gidecem böle giderse
Karanfill Gamzee05 evet benim bir kaç kez gelmişti. Ama hemen gitmeyin bence ben gittim eli boş döndüm iki hafta sonra doğurdum 😅
Gamzee05 Portakaldavitaminn aynen adet olacakmışım gibi bir his var sanki alt kısmı kesiyorlar öyle bir ağrı var bebiş aşırı hareketlendi
Fatmnrzddd Bence beklemeden gidin ya önemli birşeyse sonradan pişman olmayın içiniz rahat eder en azından
Portakaldavitaminn Gamzee05 bende oleyiM sanki adet olacam 40 haftayı geçtim ama aşırı bı ağrı sızı yok sadece hafif açık pempesi gibi Kan geliyor peceTeye
Portakaldavitaminn Gamzee05 cnm ben acile giris yaptım şuan yatış verildi acikligim 7 cm olmuş hiç bekleme git sende
Portakaldavitaminn Gamzee05 dua edin banada lütfen sağlıkla alayım bebeğimi herkese dua edicem dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah 🤗
Gamzee05 Portakaldavitaminn aaaa hadi hayırlı haberler gelsin inşallah ben sabahı bekliycem inşallah benim de öyledir
Gamzee05 Portakaldavitaminn Merak ettim durumunuz nedir inşallah hayırlı haberle dönersiniz 🤲🏻🤲🏻 fırsatınız olursa yazın inşallah kolay bir doğum olur ❤
Acremine Portakaldavitaminn sağsalim kucagınıza alın ınsallahhh bi avazda 🤲🏼 Bızlerede dua edın rabbim kolaylaştırsın 🤲🏼💖
Emine003 Portakaldavitaminn sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli olsun inşallah canım Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🥰