dilara_cinar99 Snmz Valla 20. Haftaya kadar çektim ilaçla geçirdim şimdi 25. Haftamdayım hala tam anlamıyla geçmiş değil arada bı sabahları kusma yaşıyorum 🤷🏻♀️
Snmz Sevdenurr96 prılam içiyorum uyku yapıyo ofiste ama artık bıktım kusmaktan cocuga üzülüyorum bşey yiyemiyorum
Sevdenurr96 Snmz Bnde prilam içiyorum aksi gibi grip oldum 9 haftalık hamileyim nasıl geçecek günler bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsun Limon ye biraz bastırıyor
ilayddaozturkk Snmz doktorum bana prilami gece yatmadan önce iç gündüz içersen hep uyursun demişti o yüzden yatmadan önce kullanıyorum
Hatice_32 Snmz geçer canim son aylarda azalıyor eğer bu kadar sıkıntı yaşıyorsan doktoruna bi sor mide bulantisi için belki bir ilaç verir benim ilk üç ay aşırı bulantim vardı sonra azaldi ama sabah bulantilari oluyor devam yani ama bende kusma yok
Selincimm Haftamdayım 5.5 haftamda başladı hala devam🥺 Allah yardımcımız olsun prilam falan boş bana hiç fayda etmiyor
Hasmeftun Snmz kesin bizimde öyle olur sabah uyanıyorum mide bulantısı aksam ne yiyebilirim diye dusunuyorum acaba ne yesem midem bulanmaz gun boyu bulanti halsizlik var cok uykum var😂 şikayetim çok vala ya
Snmz Hatice_32 bende azalır diye bekledim doktora söyledim ilaç verdi ama bebeğimin cinsiyeti kız o yüzden de cok olabilir dedi doktor kız bebek anneleri daha da cok bulantı yaşıyormuş