gonulcelen SSY canım cihazdan bize var eşim şeker hastası bn o cihazlara cok güvenmiyorum nedense ya 😬 çünkü 100 gr yapıldığında her kan alımda parmağımdan bnde ölçtüm arada farklılıklar çıktı. Koldan alınan bir tık daha yüksek cıkıyor ztn sağlıklı olması gerekende o diye düşünüyormm
SSY gonulcelen hmmm ama sürekli de bunun içim doktora gidemem ki🤷🏼♀️ Bi çözümünü bulmalı, babaannemi ölçüyorduk böyle hemen hemen aynı çıkıyordu. 100gr falan bilemem. Hastanedeki gibi sağlıklı olmaz elbette ama tokluk kan şekerine bakarım en azından diye düşünmüştüm 🤔 bakalım yarın ne diyecek doktorum.. belki gerek bile kalmaz bu alete 🙏🏼
ZeyooZ gonulcelen Hemsire o sekilde aciklama yapti 50gram olunca oncesinde almiyoruz dedi🤷♀️ Waffle kadarsa ben dun aksam kendime 100luk yuklemisim o zaman haberim yok 😂
gonulcelen SSY aynen gerek kalmaz gibi değeriniz korkulacak gibi değil tekrar eder testi en garanti olan bu 100 ya da 75 gr yapmanı isteyecektir.
SSY ZeyooZ canım benim doktorum Doğuma girmiş, onun yerine başka bir doktora yönlendirdiler. O da yüksek çıkmış, yarın sabah gel 100gramlık yükleme yapılacak dedi. 12den sonra bir şey yeme içme dedi. Nihai sonucu bu 100gramlık verecek dedi 🤷🏼♀️
ZeyooZ SSY kacarimiz yok demek ki tekrar yukleyecekler 😕😕 ben de randevu alicam ptsi icin. Cok tesekkur ederim canim haber verdigin icin bana da 🤗