YAkyol SSY ben hic kabizlik cekmedigim halde hemoroid oldum galiba bu tarz seyler sans gibi bisey dikkat etsekte oluyo
nohutlar YAkyol karnımız büyüdükçe baskı artıyor 😬Ben de de var oturduğumda özellikle baskı yapıyor.annelik zor iş şimdiden başladık 👶🏻 🤣
SSY YAkyol allah allah 🤷🏼♀️ Sakınan göze çöp mü batırıyoruz acaba.. çok geçmiş olsun.. umarım buhar banyosu vs gibi uygulamalarla düzelir 🙏🏼
nohutlar SSY ahhh bi de beni görsen 🤦🏻♀️Hergün doğurucam mı diyorum 😱 Bir de ikiz gebeyim ....Allah yardımcımız olsun sağlıkla afiyetle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻
SSY nohutlar yaaaa ne kadar güzel 🤗 allah sağlıkla sıhhatle, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
ZeyooZ SSY ha iyi o zaman cok yorucu olmaz 😌 sen yarin doktorunla gorusunce burdan yazar misin neler soyledigini ben de en yakin pazartesi gorusebilicem doktorumla 😕
SSY ZeyooZ tabii ki yazarım 👍🏻 Arkadaşlar sağolsunlar içimi baya rahatlattılar. Yazmasaydım kendimi tanıyorum çünkü, kafamda kurar dururdum ben. Zaten moralim bozulmuş iyice deli ederdim kendimi 🤦🏼♀️ İyi ki de bu platform var 🙏🏼🌸
SSY ZeyooZ canım benim doktorum Doğuma girmiş, onun yerine başka bir doktora yönlendirdiler. O da yüksek çıkmış, yarın sabah gel 100gramlık yükleme yapılacak dedi. 12den sonra bir şey yeme içme dedi. Nihai sonucu bu 100gramlık verecek dedi 🤷🏼♀️
YAkyol nohutlar gercekten zor dogunca pamuklara sararim kimseye guvenemem heralde bu kadar meziyetli bisey annelik siz ne yapiyosunuz hemoroidle ilgili normal doguma engel diyolar korkuyorum ama bana hic bi zarari yok sadece goruntu olrak orda
SSY nohutlar ablam popo altı özel yastık kullanıyordu, istersen bi doktoruna danış canım. Rahat edersin
nohutlar ZeyooZ vallahi aslında insanlardan kötü senaryolar dinlemesem kolay geçecek te 🤦🏻♀️ Toplum olarak çok seviyoruz başkalarının canını sıkmayı.o sebeplen biraz zor geçiyor 🤷🏻♀️
YAkyol SSY sicak suya oturmak iyi oluyormus ama o da erken dogum riski yaratiyormus 😞😞Allahim hepmize kolaylik versin insallah dogumumuz kolay gecsin ☹
gonulcelen ZeyooZ açlık almadan nasıl glikoz verdiler ki direk o da cok tehlikeli diye biliyorum belki şekeriniz normal sınırlar dışında cok düşük ve ya yüksekse vermiyoruz çünkü dedi. Ben kanı verdim sonuç çıkana kdr bekledim sonuç normal sınırda olduğu için glikoz içtim. Yani dikkat etsende Emin’im geçer ama ben yinede 100 gr yüklemenin de zararlı olduğunu düşünmüyorum bir Waffe eş değerdir anca 🙈
ZeyooZ gonulcelen Hemsire o sekilde aciklama yapti 50gram olunca oncesinde almiyoruz dedi🤷♀️ Waffle kadarsa ben dun aksam kendime 100luk yuklemisim o zaman haberim yok 😂
SSY YAkyol inşallah tek dileğimiz de bu 🙏🏼 Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak🐣 zamanında gelsin miniklerimiz ne önce ne sonra 🙏🏼🙏🏼