moom222 Funday35 Allah razı olsun cnm benm ya inşallah öyledir bnmde kesin sonc cuma günü belli olcak x🤲
Busragulten Kızlar bende daha adetime 12 gün varken bugün erken gebelik test yaptım belirtiler var diye ama negatif çıktı sizce adetimi beklemelimiyim yoksa gerçekten yok mu akıntım süt kesigi gibi yoğun geliyor
moom222 Busragulten valla cnm ben transfer oldum sekizinci günüm adetime normalde 5 gün var test gunume de iki gün var arkadaşların deneyimiyle hamileyim galiba 🤲 inşallah herşey gönlünce olsun belirti arama gerçekten çok zor biliyorum gerçekten seni çok iyi anlıyorum
Busragulten moom222 Evet çok zor gerçekten 1 düşük yaşadım ilk hamileliğimde şuan çok merak ediyorum acaba tuttumu var mı çıkamıyorum düşüncelerden
Melikeakarsu moom222 iyi yapmissin ya bunun sabahi aksamimi var bebek varsa olmussa zaten Sabah ta cikar aksamda cikar Ben gece yaptim ne fark ederki Hepsi sacmalik 😂
Ozge_ozge Busragulten bende sizin gibi ilk gebelikte kendiliğinden düşük yaşadım 29 Ekim’de oldu düşük bu ay adet oldum adetten sonra yumurtlama ne zamn bilmediğim için devamlı ilişkiye girmeye çalışıyorum eşimle umudumuz bu aylarda inşallah 2022 bize güzel haberlerle gelir canım Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hamilelik 🤲🤲🤲