HHayalll Kızlar bebegiin kesesini görmeden hamileliginizi kimlere söylediniz, ben Sadece eşime söyledim oda ailelere de söyleyelim diye ısrar ediyor, ama ben önce bi keseyim olsun görmek istiyorum
Srhkmc HHayalll Ben kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedim. Kalp atışından sonra da sadece aileye söyledim. Cinsiyeti öğrenmeden de başkasına söylemek istemiyoruz. Benim ailemde düşük yapan olduğu için korktum söylemeye olursa üzmek istemedim sende söylemek istemiyorsan bu şekilde yaklaş eşine en azından emin olalım Allah korusun olumsuz bir durumda birini üzmek istemiyorum dersin 🤗 Sağlıkla büyüsün inşallah yakın zamanda görürsün, kalp atışlarını duyarsın 🥰💜
Zeynepp97 HHayalll Ben ilk eşime söyledim tabiki sonra aradan biraz zaman geçti yazın biz odada konuşurken kaynanam duymuş kapıdan girdi içeri duydum falan dedi anammm mübarek o günden sonra duymayan kalmadı o yüzden dikkatli olun yani 😂😂😂
Semrasular Ben yarın kontrole gidiyorum kese görmek için ama 1 hafta önce öğrendik ilk bebek olduğu için herkese söyledik inşallah bi sorun yaşamayız 🙈
HHayalll Semrasular yarin kadın doğuma benimde ilk kontrolüm olucak🙈 heyecan yok değil insallah olumlu güzel şeyler duyalim🤲
Svg02 Semrasular Hiçbir şey olmaz Allahin izniyle canım. Ben evde test yaptım pozitif çıktı ailelerimize söyledik hemen. Sonra aynı gün kan tahlili falan olunca duymayan kalmadı. Biz de başta söylemeyelim falan diyorduk ama ilk heyecan ilk heves. Allah ömür verdikçe bir şey olmaz bebeklerimize kötü düşünme 🙂
HHayalll Srhkmc evett benimde biraz evhamli yapım yok değil, biri duyunca o kulaktan kulağa gidiyor o yüzden çok gönlüm razı değil, eşimi ikna etme ye calisicam canım 😊
Srhkmc HHayalll Tabi insanların asıl niyetlerini ne düşündüklerini bilemeyiz ki daha küçücük susam tanesi kadar şey korkmamak elde değil 🙄
Suzanne Canım ben hamile olduğumu anladım an en yakın arkadaşıma anneme babama ablama ve eşimin kendi ailesine söyledim ama keseyi görüp söylemekte mantıklı eğer yarın doktor randevunuz varsa yarın akşam söyleyin ama daha sonraysa eşin dayanamaz kesin benim eşimde dayanamaz 😂😂
HHayalll Suzanne evet canım yarın ilk kontrol hersey yolunda mı bi ògrenelim inşallah, eşim en azından anne-babalara olsun söylemekten kendini alikoyamiycak bunada eminim 🙈
HHayalll gizzzy35 inşallah yapabilirsek benimde fikrim belli bi süre anneler dışında kimseyle paylasmamak
Ezgis54 Bizimde ilk bebeğimiz inşallah 16 Ay uğraştık biz kan testinde gördük ailelere soyledik 😀😀 biz de kadar bile dayanamayacaktik bak keseyi gördük daha kalp atışını duymadık inşallah onuda duyarsak dünyaya soyleyecez herhalde 😀😀😀😀😀😀
Civcivim000 HHayalll biz kalp atışı gördükten sonra söyledik eşim sabredemedi daha fazla bana kalsa 3 ay geçmeden söylemezdim baştan söyledik 3.ay kanamam oldu herkes duydu falan gereksiz mümkün olduğunca geç söylemekte fayda var bence😀ama genelde bi taraf sabredemiyor illa ki. Ama en azından kalp atışını bekleyin derim. İnşallah sağlıklı olur ama benim ilki kimyasaldı testte çift çizgi görmüştüm ama kese oluşamadı ilk andan söylesek gereksiz heyecan olacaktı sonrası için de Allaha emanet artık fikrim bu yönde
HHayalll Civcivim000 evett canım bende ondan tedirgin oluyorum, Allah korusun kimyasal.vs olumsuzluk olursa herkes ayrıca üzülecek
Srhkmc HHayalll Korkma, sadece önlem al 🤗 Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz sağlıcakla alırsın kucağına bebişini 🥰🌸