bbbusrra-1 Busrabusra33 36 olduk. Ama ara ara regli gibi kasılmalar fazla idrar çıkma uyku hali ve aşııııırı iştah açıklığı😕
Karahaninannesi Tek taraflı aralıklarla gelen hafif sancı sizdede oluyor mu korkuyorum da sağ tarfta sadece . Onun dısında kasılma ellerde uyusukluk ayak sısmesi ve iştahsızlık var 35. Haftaya gırıcez uc gun sonra
Busrabusra33 DilberK spinalde uyanıksin fakat hiç uyuttularmi bazı kişilerde az süre uyutuyolarmis sonra tekrar ayiltiyolarmis o nasıl oluyo merak ediyorm
DilberK Busrabusra33 yok boyle birseyide ilk defa duydum uyaniktim hep bebegim dogunca gordum kokladim optum kendimdeydim
Yavasi Busrabusra33 sadece gece sırtüstü yatarken belim ağrıyor yan yatsam kızım itikleyip duruyo karnım sertlesiyo yan yatınca
Gunes3535 Busrabusra33 merhaba bayanlar tam 36+1 olduk belli Aralık belki Ocak bilmiyoruz doğum yılımızı bile sağlıkla gelsin güzel kızım 💜💜💜🌺🌺
busraozgun Haftadayım… Diş ağrısı, bel&sırt ağrısı, ayak bileklerimde ödem dolayısıyla ağrı, zaman zaman nefes alamama
biaslanannesi1 Busrabusra33 geceleri sık idrar arada ayak krampi bi iki kez vajinaya iğne batması hareketlerini birden sert hissetme ve 2 haftadır her akşam kaburgama baskı bebek ters mi döndü artık bilmiyorum ayaklariyla baskı mı yapıyor yaşayan var mı iyi bisey mi kaburgaya baskı olması canımı acıtıyor oturamıyorum