UrasEgeBabysMom Busrabusra33 Çok sık idrara çıkma, sırt-bel ağrısı, uyku düzensizliği, halsizlik ne ararsan var🥺😂🤦🏼♀️
Mehtap_93 Busrabusra33 sırt ve karın ağrısı, bacakta uyuşma, karında sertleşme, uykusuzluk, sürekli idrar sıkıştırması, hareket kısıtlılığı
Asyaveannesi36 Busrabusra33 34+4üm gece sol tarafıma yatmaktan sol tarafım ağrıyor doktorum sağa yatma kan akışı azalıyor dedi🤦🏻♀️ Şu 2 gündür de parmaklarım da ödem oldu hiç bir yerim şişmedi olmadı yeni böyle bir şey oldu 😔
Sametnida Busrabusra33 sag tarafima yatıyorum ağrıyor sol tarafıma yatiyorum agriyor. 35 Haftalik olduk. Geceleri uyuyamıyorum gunduzleri sersemlesiyorum bazen kasiklarimda agri oluyor ve migde bulantilarim tekrar basladi 🙃
Tugceayse 36 yim gece uyku 3ten sonra ayak ağrısı kalça ağrısı bacak arasi agrisi kasik bel agrisi saga donuyom.sag kalcam agriyo sola donuyom sol agriyo hayatım pert sag sağlık alayım yeterki
Sametnida Asyaveannesi36 parmaklarınız aciyormu peki acip kapatırken 😔 bende 35 haftalik oldum ve acaip sisiyor ellerim
ktnzehra49 Asyaveannesi36 aynı hafta gündeyiz sırt ağrısı beni mahvetti resmen kemiklerim sızlıyo orası çok ağrıyo kasıklar offf 🤦🏻♀️ sancılarımda var bu ara ama kesinlikle sol tarafa yatamıyorum sağ tarafa uyumaktan sağ tarafım çürüdü resmen sola dönüncede nefes alamıyorum
Busrabusra33 Benimde sirt bel ağrısı arada bacak arası ağrısı nefes almada güçlük bebek hareketleri de azalıyor neden acaba önceden daha coktu
DilberK Busrabusra33 yalanci sancilar dis ağrısı bel agrisi gece uyuyamama 34+1 haftaligim 37-38 de sezeryan olacagim inşallah az kaldi sizde durumlar nedir
Meleekk Busrabusra33 sizinde vajinaya doğru bıçak saplanır gibi oluo mu 😬 Bi anda vajinaya bıçak saplanır hissi oluo bazen 🤦🏻♀️😳 geceleri uykusuzluk oluo. Gündüz yatabiliyorum 🤷🏻♀️ karnım Sertleşio, çatlayan yerler acıo 😫 halsizlik. Ne ararsan var 😬 çok şükür 🙏bebişler için çekeriz anam 😃💕
Busrabusra33 DilberK spinalde uyanıksin fakat hiç uyuttularmi bazı kişilerde az süre uyutuyolarmis sonra tekrar ayiltiyolarmis o nasıl oluyo merak ediyorm
Fundabshn Busrabusra33 36+6 haftadan selamlar çorap giyemiyorum tek şikayetim bu şuanda 😂 Karnım sıkışıyor otururken çok büyüdük bakalım hayırlısıyla ne zaman doğum yapacağız ☺️☺️