balmelek Kbracck Allah gönlüne göre versin inşallah canım.insalllah hayırlı bir erkek bebektir.ilk bebeğin mi
Kbracck balmelek aminn çok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 2 tane eltim var ikisininde ilk bebeği erkek olmuş kayınbabam sürekli bir adamın ilk çocuğu erkek olmalıydı diyor moralim psikolojim çok bozuldu Rabbimden gelen herşeye razıyım ama bu kez gönlüme göre verir inşallah
Beyazguvercin2 Kbracck manyak mıdır nedir sen de peygamber efendimizin kız çocuklarıyla olan hadisini yüzüne çarp kuzum kız çocuğu berekettir Allah bereketini bahşettiği için çok şanslı olduğunu unutma
Kbracck Beyazguvercin2 inan ki onu anlayacak kadar bilinçli ve inançlı değiller Rabbim her şeyin en iyisini bilir
Beyazguvercin2 Kbracck inşallah gönlüne göre olur her şey kuzum Rabbim dilediğini verir 16 haftaya kadar kesin olmuyor sonuçlar bana da erkek dediler kız dedi kız dedi erkek dedi kesin olması için 16 haftadan sonrayı bekle ben de bekliyorum
Alimoms1_ Beyazguvercin2 ilk gebeliğimde 12. Hafta kıza benziyor denildi 17. Haftada kesin kız denildi 21 haftamda detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim 😂
Alimoms1_ Beyazguvercin2 doğum doktoruma göre gösterdi o yuzden kesin kız dedi detaylı ultrasonda ki doktor farklıydı oda erkek dedi 😂
Cnsgkc 12+3 te kız galiba dedi bana da ama daha çok küçük kesin değil dedi. Pazartesi 16+2 olacağım gideceğim bakalım ne diyecek çok merak ediyorum🥰 Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki 🙏
Hanife_ Beyazguvercin2 bna detaylıya kadar belli değil dediler 2 kere detaylıya girdim kıza benziyor ama kesin degil dedi sonra 28 de Druma sordum kıza benziyor dedi kimse kesin kelimesini kullanmadı boyle degisenleri duyunca korkuyorum 31 im herseyim hazır yani değişmesini istemem
HaticeBerkayBalat3103 @Beyazguvercin2 canım bana 14 haftalıkken %90 kız demişti doktorum bir türlü tam net göstermemişti kendini bebeğim 20 li haftalara dogru anca öğrendik erkekmiş o pipiyi gördük sonunda 😂şuan 37+1 Haftalıgız rabbime çok şükür dogmayı bekliyor ☺️🙏