Yagmurdgdgn13 Beyazguvercin2 benim ki 10 haftalıkken erkeğe benziyo dendi. 14. Hafta da kız olduğunu öğrendim. Aynı dönem arkadaşımda hamile ona kız dendi bi dahaki kontrolüne gittiğinde erkek olduğunu öğrendi
Lulikli Beyazguvercin2 11+3 kıza benziyor dedi 15+3 yüzde 100 erkek dedi ama detaylıya kadar gene de şüpheliydim detaylıda da erkek olduğu iyice netleşti 😅💙💐
Beyazguvercin2 ozge07070 kordonu erkek çıkıntısı olarak karıştırıyorlar sanırım başta kuzu ondan yanılma payı oluyor
Beyazguvercin2 OzlemK34 kuzu bize de erkek dediler şuan 15 iz kız dediler ben de tereddütte düştüm senin gibi
ozge07070 Beyazguvercin2 doktorum bana bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi kuzum sanırım ondan
Percanper ozge07070 erkek bebekte de kız bebeklerde de çıkıntı oluyor. Kızdaki çıkıntı klitoris erkekteki ise penis. Erkekteki yukarı doğru kız bebeklerde de aşağı veya ileri doğru bakıyor. Bu yüzden çok karıştırılıyor. Haftalar ilerledikçe cinsel organ olgunlaşıyor ve netleşiyor.
Bsra_bhsi 13 haftalıkken oğlana benziyor demişti doktorumuz 17 haftalikta göstermedi kendini sonraki kontrolümüzde kız dedi ayrıntılı da da kız dendi ayrintilida net belli oluyor 🥰🙏
ozge07070 Percanper canım benimki yukarı doğru bakıyordu çok minik bi çıkıntıydı kesinliği yok %80 erkek dedi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17 haftamda gittiğimde biz sana kız mı demiştik dedi erkek demiştiniz dedim kıza dönmüş dedi inceledi baya %100 kız dedi bacak arası tamamen bomboştu o zaman detaylıya girdim 20+5 de ordaki doktorda kız olduğunu onayladı şuan 23+6 yız 😊
Nisan8 Kızlar bende yurtdşnda yaşıtrm burda 20. Haftada bakıldı sadece kız denildi , doğuma kadar bakılmyacak artık sizce emin olmalımıym kesinmidir .
Kbracck Ben 13+5 te gittim %90 kız dedi doktor acaba değişme ihtimali var mıdır ? Ben erkek bebek istiyorum lütfen dua edin erkek desin bu kez gittiğimde 🤲🏻
balmelek Kbracck Allah gönlüne göre versin inşallah canım.insalllah hayırlı bir erkek bebektir.ilk bebeğin mi
Beyazguvercin2 Kbracck inşallah gönlüne göre olur her şey kuzum Rabbim dilediğini verir 16 haftaya kadar kesin olmuyor sonuçlar bana da erkek dediler kız dedi kız dedi erkek dedi kesin olması için 16 haftadan sonrayı bekle ben de bekliyorum