Melegimveben Fnur05 kan hapı yükseltmedi kan şurubu yükseltmedi kan iğnesi yükseltmedi en son kan seviyem 7ye düşmüştü serumla takviye verildi 3 kere şuan kan seviyem 10.9 yükseldi
Babies16 Fnur05 bama serumu verdi 3 gunde 1 yaptrdim.ama cok dusuktu 5.8 di.kadin inanamadi baska hastanelerdede test yaptrdi sonuc degismeyince doping gibi tedavi verdi 10 a yukseldi
sudamlasi Deniz2961 benimde 9 Dr ne iğneden ne serumdan bahsedıyo.ben kendim istesem isteğe göre serum verirler mi acaba biliyo musun hiç😓 bazen elim ayağım tutmuyo bulunduğum yere uzanmak zorunda kalıyorum.
Ezgigny 20 haftalıktım serum takıldı 25 haftalıkken ilaç içmeye başladım günde 2 tane oreferon 30 haftadan sonra günde 3 e çıkarttı şuan 35 haftalığım. Kan değerlerimi düzelten tek ilaç oreferon ferrum fortta kullandım ama çok etkisi olmadı bana nedense
Deniz2961 sudamlasi verir cnku bnm kan ilacının dozunu yukselti kabız yaptı oda basur a cevirnce serum takın ddm taktı sagolsn
Babies16 @s sudamlasi udamlasi#1672199 normalde bende sasirdim 9 larda 10 alrda igneye baslamislar benim 5.8 de basladi boyle tedavi.hamile kaldigimda zaten 7.9 du 😊
sudamlasi Deniz2961 tamam teşekkür ederim bende söyleyim iyi değilim çünkü ilaçlar dediğin gibi kabızlık yapıyo😔
She Babies16 hee o benim dünkü tahlilde 11,4 çıktı. Referans aralığı 11,7 den başlıyor. Doktorum henüz kan hapı vermedi ama benim de kullanmam gerekir mi ki
Babies16 She kac haftaliksinz suan icin gerekmez ama gebeligin basiysa ilerleyen zamanlarda dusuyor kan ozaman verir dr zaten