Pelinssoglu Deletedmom62627 hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz buraya yazmayı sakın unutma bakalım ilk kim doğurucak🤣🤣 benim adet ağrısına benzer sancılarım gelip gidiyo ara ara ama şiddetli değil siz de hiç belirti yok mu yav🤣
Deletedmom62627 Pelinssoglu unutur muyum bi doğurayım buraya kutadgu bilig yazıcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 adet ağrısı ishal ağrısı karışımı bi ağrım var ama çözemedim daha çok şiddetli değil amaböyle bacaklarımı sallama isteği getiriyo
Busra_Yildiz Deletedmom62627 burda biri şey yapmıştı ya koltuğa çıkıp aşağı atladım diyordu 4-5 kere 😂 öyle zıplayıp sert bir şekilde değil heralde de mantık olarak pilates topunda zıplamanın evde olan imkanlarla olan şekli heralde 😂
Amorfati23 Deletedmom62627 kız sakiiinnnn koltuklara çıkıp zıplama sakın sıcak suya otur ama suda doğum gibi düşün 😉 bi yandan da hortum at yanına sıcak su akmaya devam etsin 😘 o titreşim suyun sesi bebişi yola getirir 🤭
Kumru_ Deletedmom62627 Valla g*tünü yerden tavana da vursan gelmek istemeyince gelmiyor🤪39+2yim neler yaptım gelmiyor 😂