portakalsekeri Ciceekanne https://imgyukle.com/i/kMzuvh Benimkide böyle sat 31 ekim normalde 5+3 bugün ama pazartesi 4+5 çıktı usgde uygulamaya indirip giriş yapmadım açıkçası kalp atışı vs sağlıklı mı bilmediğim için heveslenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor sadece foruma giriyorum normal internet üzerinden 😊
Ciceekanne Benim de son adet tarihim 31 ekim 5+3 üz bizde bugün kese boyutunun sizinkine göre biraz küçük çıkması bir sorun teşkil etmiyor demi canım 🥺 birde sizin ultrason da GA kısmında 4w5d diye birsey yazıyor bende OOR yazıyor bir sayı değeri yok bu ne demek acaba portakalsekeri
portakalsekeri Ciceekanne onu tam bilmiyorum inanın neden yazıyor yazmıyor ama 4w5d ultrasona göre 4+5 ölçüm yapmış demek oluyor sizinkinde bende görmedim belki ölçmemiştir doktor sizinkini🤷🏻♀️
Ciceekanne portakalsekeri anladım canım sağolasın. Bir de kese boyutunun biraz farklı olması benimkinin biraz küçük çıkması sizinkine göre bir sorun teşkil ediyor mu acaba
portakalsekeri Ciceekanne etmez bence canım sen kötü düşünme her gebelik farklı kendine göre ve arada çok bir fark yok zaten 😊
Ciceekanne portakalsekeri doğru canım ben bir kayıp yaşadım 7 aylıkken kalbi durdu o günden sonra psikolojikmen mahvoldum o yüzden su an bu haldeyim Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻
portakalsekeri Ciceekanne amin canım inşallah sağlıkla kavuşalım😍 bende geçen yıl mol gebelik geçirdim 8 haftalık kürtaj oldum 2. Gebeliğim benimde 1 yıl bekledim yasaktı herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ciceekanne portakalsekeri Aminn canım amin inşallah mol gebelik de ilk defa duydum bundan bir kaç ay önce genetikten kaynaklı diye biliyorum insallah bu defa böyle birsey olmaz canım 🙏🏻
Medineask Ciceekanne https://imgyukle.com/i/kM27GI benimde ilk kontrolümdü dün, haftaya salı gitcem bu salı kaç haftalık oldugumu soruyorum bise diyemem diyoo sinir oldumm ogrenmek istiyom yaa keseye gore haftalık belli olmuyomu ki acaba? 🥰
Ciceekanne Medineask ay ne değişik doktorlar var gerçekten 🤦🏼♀️ Mesleği bu değil mi anlayamadım. Aynı gidiyoruz canım dediğin gibi beni de haftaya persembe çağırdı insallah duyarız miniklerimizin kalp sesini 😍😍🌸🙏🏻
Medineask Ciceekanne ya inshAllah ya 🥰🥰🥰 stresse giriyo insan bide haftasini bilmedigim icin acaba bebek olusmuyomu diye panik yapiyorum yaa o yuzden solemesi lazimm yani neyseee bu haftada ona gitcem yine bole bise demiyosa degistircem doktoru valla
Ciceekanne Medineask kesinlikle kuzum öyle yap özelse bir de kesinlikle bekleme değiş sağlıkla kavuşuruz inşallah ❤️ Ama su an korkma aynı haftada olduğumuz için gözükmemesi normal ilk kontrol zaten keseyi görmek için var bir sonraki kontrol ise hem bebek hem kalp atışı için🥰👶🏻💓
Medineask Ciceekanne ben geldimm bak unutmadim seni haber ediyim dedim😁 bugun kontrole gittim hala bebegi goremedim ama gelisiyo dedi doktorum kesem 7.7 den 14 mm olmus 2 hafta sonraya verdi randevuyu o zaman buyuk bi ihtimal goricez inshAllah, seninde yarindi sanirim haber edersin :)🤍
Ciceekanne Medineask ay canım benim hosgeldinnn 🥰 ben çok olay atlattım kız ondan sonra doktor değiştirdim bende başka doktora gidiyorum biraz lekelenme sorunu yaşamıştım sanırım yerleşmeden dolayıymış ☺️ Korktum biraz ama çok şükür bir sorun yokmuş . Bende dün gittim canım bebişi gördük küçücük dü ama henüz kalp atışını duymadık erken dedi doktorum haftaya pazartesi de kalbini dinlemeye gideceğim inşallah 😍