alcang Deletedmom62627 halayda işe yaramadı desenee. Ben evde eğilerek halı silmiştim o gece sancılandım 🤭 dene bence
2-prensesannesiii Deletedmom62627 Ben evimi komple temizledim hurmami yedim sıcak suya oturdum bir çıktım nişanım gelmiş 😂 gece de doğum.yaptim
Crn_32 alcang canım işe yaradımı halı silmek dogumu tetikledimi hasteneye gitinde kac cm acıklıgın oldu
Aylin_16 alcang ayyy ben de ne zaman ki yerleri elde silip halıları haldur huldur silmeye giriştim ertesi aksam sancılandım 😅 ama normalde de yürüyüş skuat merdiven in çık yapıyordum
rgk Deletedmom62627 bi doğurdum postu açamayız surda 😂 haftaya diyorum bi tencere sarma tatlı tuzlu kurabiye yapıyım aylardır yapmıyorum, hazırlıkları görsün de gelsin bari😂
rgk alcang pilates yapıyım dedim eşim izin vermedi düşersin diye, dün gece diyo ki söz ver asla iş yapmayacaksın😂 he gelir tuvaleti banyoyu biri temizler, yemeği biri yapar. hey gidi erkekler😂
_yagmur34_ Deletedmom62627 artık ben bile dört gözle bekliyorum bebeğiniizi bi doğum hikayesi yazarsınız artık ballandıra ballandıra 😂😂