Asyarslan60 Ezgis54 yaaa çok sevindim adınıza inşallah benimde öyledir :) Bakalım bende test yapacağım akşam
TURNAA Asyarslan60 bugün oldum canım cuma da doktora gideceğim tekrar tedaviye başlarız senin test yapma durumun yok mu hiç bende çok merak ettim ikisinden biri mi hangisi inşallah hamileliktir bu stresi bilirim Allah isteyen herkese nasip etsin
Ezgis54 Kimse1 evet sasirdim bende yumurtladim sandım ama gidip erken gebelik testi alınca anladım yumurtlamamisim gebeymisim:) 🐣
Kimse1 Ezgis54 Evet duymuştum öyle anlayanlar var baya, merak etmiştim çizgi pembemiydi yoksa pik olunca koyu olur ya öyle miydi diye Hayırlı olsun bu arada🌸
Ezgis54 Kimse1 Amin teşekkür ederim. Ne pik di ne silikti olması gerektiği gibiydi yani aleni belliydi
TURNAA Asyarslan60 inşallah yerleşme kanamasıdir canım güzel haberlerini bekliyorum teste pozitif çıkarsa doktor kanamadan dolayı progestana başlatacaktır
Ezgis54 Asyarslan60 ovulasyon testi mi erken gebelik mi. 2side var resmini çekmiştim 29 kasimda yaptım ilk
Zeyna27 Asyarslan60 iyi de çatlatma iğnesi kullanıp yumurtayı çatlatmışsındır büyük ihtimalle gebelik olabilir yinede umut vermek istemem
Asyarslan60 Hayal-123 daha yapmadım canım yapıcam ama tuvalette peceteye açık pembe leke geliyor az az anlamadım