ebruzb Deletedmom62627 sizi hep bu tarz postlarda görüyorum😂 bende sanıyorum ki 40 haftadasınız sürekli doğsun doğsun bugün de doğuramadım falan diyince aramızda 6 gün varmış 😂
Fatosduzgun55 Dr.um 9ocakta alırım dedi ama ben o kadar durabılcegını sanmıyorum 😂🤫 33+4üm🧘♂️ ilk oğlum da 37+0da geldi🏋️♀️
izmirlitazeanne Fatosduzgun55 bende istiyorum 37de falan ama kuvezze girer diye korkuyorum gelişim geriliğimiz var iki hafta omdan 😀
Deletedmom62627 izmirlitazeanne sen değil ama benim bebem bana kıyıyo valla 😁 hareketleride az şuan delirtçek beni 🤣
izmirlitazeanne ege_ayaz_mom sağlıkla gelsin inşallah valla tahmin ediyorum bende şimdiden heyecanlıyım🥰
ebruzb izmirlitazeanne normal istiyorum inşallah cumartesi kontrolümüzde belli olacak🥰 teşekkür ederim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻💕
Annenaz izmirlitazeanne ben normal istiyorum da daha belli değil. Miyomdan dolayı karar veremedik 😊siz ne düşünüyorsunuz
RumeysaNur34 2melek_annesiii aynıymış neredeyse benim de uygulamaya göre 62 ocak 32 veya 1 şubat doğum olacak dedi doktorum 😇