cookiemonsterr bigunanneolucak aynısını bende yaşadım canım LH hormonum yüksekmiş mesela ben o yüzden yaşadım
cookiemonsterr bigunanneolucak bende de pco var bu şekilde oluyor maalesef onunda etkisi var ama ilişkiden kaçınma sıklıkla devam et
Gulcingezer bigunanneolucak hemen 16. Gun hamilelik belli olmaz pik gordukten 12 gun snra belli olur catlama uzun suruyor belliki
bigunanneolucak Gulcingezer canım ovülasyonla hamileliliğin ne alakası vae suan anlayamadım? Ovülasyon testi bunlar bugün 16.gündeyim?
Gulcingezer bigunanneolucak ogulasyon lh olcuyu zaten hamilelik beta olcuyu ovulasyonla hamileligi anlayamazsnz zaten
cookiemonsterr Happyy_mam93 evet canım geçen ay öyle olunca doktora gittim hemen doktorum yumurtlaman olmasa bide vücut öyle algılıyor dedi pco da her ay yumurtlama olmuyor ondan dolayı ama yine de denedik
bigunanneolucak Gulcingezer yavru olayı cok yanlış anladın sen . Ben gebelik testi niyetine yapmadım ki bunları yumurtlama niyetine yapıyorum
cookiemonsterr Happyy_mam93 normalde zaten yüksek LH hormonum pco dan dolayı ama bu ay doktor daha da yükselmiş diyince baktırmadım zaten yüksek olduğunu biliyorum diye
cookiemonsterr Happyy_mam93 hayır bende hiçbiri olmuyor anca yumurtlama testi yaptığımda anlayabiliyorum genelde akıntı ağrı oluyor ama her kadın aynı değil maalesef bende o yüzden devamlı deniyorum
Happyy_mam93 bigunanneolucak valla bende ovulasyon yaptım bu ay pik oldu siliklesmeye başladı demekki yumurtladim lh hormonu yüksek olsaydı eğer sürekli pik olurdu siliklesmezdi ve akıntım ağrım vardı seninde varsa yumurtlamadasin
bigunanneolucak Happyy_mam93 bencede canım bende öyle düşünüyorum bakalım yarın 17.günüm pik bekliyorum 🤞🏻
Kubos01 bigunanneolucak canım yapmaya devam et bırakma bunlar normal tam kıpkırmızı olacak o yapana kadar bırakma muhtemelen yakın bende bununla hamile kaldım iki çocuğuma da
bigunanneolucak Kubos01 herkesin testini görüyorum silik silik silik pat kıpkırmızı pik- ama benimki böyle değil maalesef pkodan dolayı muhtemelen
Kubos01 bigunanneolucak normal canım benimde öyleydi lh hormonu sürekli değişir misal ben 20 22 gün yumurtlardım testlerde hep yakın olurdu birbirine