Aieskocaak cgdm-trzi maşallah Allah sağlıcakla büyütsün 💜 biz daha küçüğüz ama zamlardan önce stok yapmak istiyorum onun için merak ettim teşekkürler 🤗
cgdm-trzi Aieskocaak amin canım sağolasın sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 ben sleepy 1 numara 210 adet olanını almıştım 1 ayda kullandım sonra 2 numaraya geçtim
Aieskocaak cgdm-trzi sağolasın canım inşallah 😍 bende 1-2-3 den birer paket sipariş ettim takviye gerekirse sonra yapıcaz artık 😂
Mermaiddd Mercimekm sleppy natural yumuşak bio natural var o biraz daha sert ama her bebek farklı tabi,ama ben memnun kaldım.sleppy natural ıslak mendil var bide kokusuz parfümsüz bunlari kullanıyorum başka çeşit ve markaları denedim beğenmedim.
Eliffefee Mercimekm Merhabalar bnde sleppy kullanıyorm ama yenidoğn sadece iki paket kullandım hatta kuzenımın çocuğu 4kilo doğdu o yeni Doğan olan ebatı kullanamadı bile bnce bir paket yeterli ama dger nedenlerinden uygun fiyatlı bulursanz tabiki stok yapın çok gerek duyuyor insan çok artıyor fiyatı
yasemiinorhn Bsraersn benim arkadaşım 0 al bile dedi ilk doğduğu zaman 1 bile büyük geliyo dedi de ben almadım
Busra624 incisu bende baby turco 2 numara aldm dokusu da hoşuma gitti inşallah bebeğime de uyum sağlar
3Aysenur33 Mercimekm Bende bir paket Molfix aldım. Stok yapmak istiyordum lakin bez yaramayabilir bebeğe doğduktan sonra bak öyle al dediler stok yapma işini. Bende o yüzden almadım. Molfix pişik yapmazsa yada alerji cildine bebeğimin stok yaparım dedim
Merve_bulut_55 incisu malesef 1 paketini açmıştım bakmak icin😌 doğumum ocak ortasi sonu gibi napalim ablamda hamile bi Kac ay var aramizda kalani onunla paylasirim artik 😊
Snmz incisu birçok arkadaşım kullanıyor cok memnunlar bende alcam inş dediğiniz gibi 1 numara küçükmüş
[silindi] Prima premium care aldım ben, hiç sorun yaşayan duymadım o yüzden de stokladım vallahi, zaten gün aşırı fiyatı artıyor her şeyin bir de bezden kazık yemeyelim diye 😂😂😂
iki-bebekannesioluyor Mercimekm PRima en güzeli sllepy çok taşıyordu ilk bebeğimde sllepy aldım hep ıslaktı sonra primaya döndüm gece ıslanması olmuyordu
Nefii Mercimekm stok yapma her bebeğin cildi farklı birine iyi gelen bez başkasına yaramayabiliyor ben sleepy kullandım hala da devam ediyorum sleepy den 🤷🏻♀️ Yalnız sleepy alacaksanız 2 numara alın biraz küçük çünkü
gamzeli27 Mercimekm Baby turco aldım hepsi buradan 2. Si 1 TL kampanyası var kaçırmayın derim . Sleppy de var❤️
Arzuwithherlittlebaby Sleepy bio natural ve pampers arasında kaldık içerik açısından ikisi de bizi memnun etmişti. Fiyat bazlı düşünerek bio natural aldık
yagmurrorskaya Arzuwithherlittlebaby bio natureli pek önermiyor çevrem normal sleepye göre sızdırıyormus ve tahriş edyoms