Aysegul3418 CanselUrgnc ay benimde nisan 21 ama bakalim ramazana denk geliyor ya napicaz zor olcak gibi esler acisindan
Kubraebrar CanselUrgnc benimde nisan ama korku var bende ilkinde boyle degildim🙈 bana bise olurmu die sizdede oluyormu
Sevinc-Berke Fatmanur61 Aralık 😍 Ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta içi olacak büyük ihtimalle Bitti sayılır bizim ⏳👣🐣
sevcem12 Fatmanur61 Fatmanur61 haziran 29 bitiş ama sezeryan olacak sanırım 20 si gibi en geç doğmuş olur minnoş 🙏🏻
34_pamukkizim 34_pamukkizim benim tahminim ocak son haftası hayırlısıyla sağlıkla gelsin İNŞALLAH ❣️ Her şeyin en iyisini Allah bilir tabi o hangi günü nasip etmişse 🤲🥰
Melike0146 34_pamukkizim benimde subat insallah ama biz daha konusmadik hic normal yada sezaryen olmasini
minik4550 Fatmanur61 selam canim tam kac haftaliksinjz hesaplamalarima göre benimde hazır cikiyor cunki
Wonderful_mom Deniz2961 nasil yani sezeryan olunca erken mi aliyorlar benim tahmini dogum tarihi 5 mayis yani simdi ramazanda mi dogum yapcm
Yagmurkaragz Wonderful_mom sezeryanla 38+3ü doldurrunca alıyorlar 40 haftayı beklemiyorlar iki oğlumda Sezeryan oldu ikisinde de 38+3te aldilar
merveyalcinkaya Elifikiz Banada 10nisan dediler ama erken gelirse mart oluruz mart olsun yaza kadar toparlanırız:))🙏🏻🙏🏻
Sevdacsgn Elifikiz Beninde 17 nisan görünüyor☺️rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah 😍
Deryy Wonderful_mom uygulama normal 9 ay 10 gün mevzusunu gösterir yani 40 haftayı sen 2 hafta geri at doğum planını işte