Gisemmmm Hruu kızımın adı asel meva anlamlarida çok güzel 2 isiminde… çevremdeki herkes ismini çok değişik ve çok güzel buluyor 🥰🥰
BabyAAO Hruu bizde Asel koyucaz kızımızın adını 🌸😍 başta bende iki isim düşündüm ama sonra dedim zaten hep aseli kullanıcaz bi de soyadımız uzun hepten kötü olur diye tekte karar verdik ama çift düşünürsen asel Naz,asel mira,asel Sena,asel İpek 🥰
Hruu BabyAAO mantıklı 🤣 bizim soy isim uzun değil koysam absürt durmaz ama isim bulamazsam bende tek asele kalacağım 🤭🤭❤️
KucukAnne538 Selin12- Fenadan kastınız nedir ? Çok sakin çok akıllı kızım yap dediğini yapar yapma dediğini yapmaz adı da Asel🌸 neye göre genelleyip insanları yönlendiriyorsunuz bu şekilde bakın bende çok sakin oluyorlar diyeyim arkadaşa😄😄
iki_bal_annesi58 KucukAnne538 benim kızımın adı da asel 2 yas 9 aylık oldu çok yarsmazligi yok sadece oyuncaklarını dağıtır oynamaz halinin yüzeyinde durur biraz inatçıdır oda her çocukta olan birsey çok merhametli sevecen bir yapısı var çok şükür isim ile ilgili değil gerçekten de dediğiniz gibi yetiştirme şekli ile alakalı oluyor
asel51 KucukAnne538 aynen benm kızımda öyle masallah anlamı gibi bal gibi Bi kız fena diyen arkadas ismini asel koymaz olur biter yani
KucukAnne538 Hruu Huy biraz da yetiştirilmeyle alakalı benim kızımın adı da Asel ve sakin çok akıllıdır 🥰
Hruu KucukAnne538 tabikii her ismi aynı olanların huyunun bir olması imkansız canım zaten 🤭 tek asel mi tercih ettiniz bu arada 😊🤍
mercimeginanne Hruu bnm kızımın adı Asel Nazlı 🙈 ilk bi tuhaf geliyor sonra alışıyor insan. Şimdi bnm için en mükkemmel isim 😍😍
Hruu mercimeginanne ikisini bir kullaniyorsunuz demi gerçekten bir alışma süreci oluyor zamanla sinecek demekki içimize de 🥰
marbling10 Hruu kızımın ismi Miraç Asel. Biz koyduğumuzda çok yaygın değildi Asel ismi ama şimdi her yerde var. Pişman olduk sonradan.
Hruu marbling10 burda çok kişi kullanıyor ismi gerçekten ama benim çevremde şu anlık kimsede yokk ilk olacak ama ileride ne olur bilemeyizz cevre genişledikçe ortada Birsuru asel de olabilir 🤣🥴
Gisemmmm Hruu cennetin 7 kapısından birinin adı cennetül meva diye geçiyor yazarsanız zaten hemen çıkıyor 🙂
mercimeginanne Selin12- komşumun kızı Asel çocuk kendi kendine büyüyor resmen hiç sesi çıkmaz sakin bir bebek:) bnm kızımda Asel çok şükür çok rahat bir bebeklik dönemi geçiryoruz :) ben direk burçlarına yoruyorum bu hallerini 🙈😂
KucukAnne538 Hruu Aynen öyle canım 😍 Evet biz tek Asel Tercih ettik zaten anlamı da kendi de çok hoş bir isim 🥰❤️🔥
marbling10 Hruu benim de çevremde yok ama emin ol okula gittiklerinde 5-6 tane olacak :D O kadar çok duydum ki… soğudum isimden.